Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2012. Február 15. 08:20, szerda | PR
Forrás: Pasha Kft.

20 éves a Pasha Kft.

20 éves a Pasha Kft.

2012 fontos év a Chantelle Csoport tagjaként működő Pasha Kft. életében. Idén ünnepli a cég fennállásának 20. évfordulóját.

Az eseményhez méltó ünnepségre voltak hivatalosak a Pasha jelenlegi, nyugdíjas, illetve gyes-en, gyed-en lévő munkatársai február 9-én a Dombóvári Művelődési Házba.

A Chantelle Csoport elnök-tulajdonosa nagy megelégedettséggel beszélt a Pasha által az elmúlt 20 évben nyújtott teljesítményről, és külön köszönetét fejezte ki minden kollegának, aki hozzájárult ezen sikerekhez. Hozzátette, hogy a Chantelle Csoport a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére is stabil fejlődést mutat, melynek részét képezik a magyarországi üzemek is Dombóváron, illetve Kaposváron.

A cégcsoport ipari-logisztikai igazgatója pedig elismerte, hogy a Pashás dolgozók szakértelme fontos pillére a Chantelle saját márkái termékfejlesztésének, melyre hosszú távon is biztos bázisként tekintenek.
Rózsa Béla igazgató összegzésében megemlítette, hogy a 20 év alatt összesen több mint 1600-an dolgoztak vagy dolgoznak a Pasha-nál. Ez idő alatt több mint 11 milliárd Ft munkabért fizetett ki a cég, és majd félmilliárd Ft iparűzési adóval gazdagította Dombóvár és Kaposvár költségvetését.

Kiemelte továbbá: „hogy a sok változás mellett vannak olyan értékek, melyek végig jellemzik az elmúlt 20 évet: a szociális biztonság, a törvények, előírások betartása, az emberi hang főnök és beosztott, munkáltató és munkavállaló között, a kulturált munkakörnyezet. A környezetvédelem, az egészségvédő- és szabadidős programok, a helyi kulturális- és közösségi élet támogatása következtében a Pasha, a dombóvári és kaposvári üzem nem csak egy munkahely, hanem egy közösség is. Tudjuk, hogy a közösségnek van megtartó és értékteremtő ereje, és ez az, ami a Pasha-t megkülönbözteti, kiemeli a környékbeli cégek közül: a minőség, a kiválóságra való törekvés és a dolgozók megbecsülése stabilan immár 20, Kaposváron 16 éve.”

Az ünnepség keretében külön gratuláltak annak a 36 dolgozónak, akik a kezdetektől a Pashánál dolgoznak.

Az ünnepi műsort színesítette a Dombóvári Ifjúsági Fúvószenekar, valamint a Kapos Táncegyüttes rövid műsora, de a dolgozók által előadott táncok tanúbizonyságot adtak a jó csapatszellemre. Az est állófogadással és jó hangulatú beszélgetéssel zárult. (X)

Címkék: Pasha Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t