Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2021. Május 06. 15:05, csütörtök | PR
Forrás: (x)

4 tipp, hogy a nyomtatónk hosszú életű maradjon

4 tipp, hogy a nyomtatónk hosszú életű maradjon

A számítógépes perifériák - mint az egér, billentyűzet, monitor - közül a nyomtatón van a legtöbb és egyszersmind a legkevesebb figyelem is.

Ha egyszer megvettük, a készülék ritkán szorul cserére, már ha gondosan használjuk.Rendszeres karbantartás mellett az eszköz akár egy évtizeden keresztül is hűséges társunk marad az irodában, és ha a patronokra is odafigyelünk, akkor sokkal tovább bírhatják, mint azt megszoktuk. Íme 4 tipp, hogy tovább használhassuk megvásárolt nyomtatónkat!

#1 tipp - Tervezzünk előre a hardware vásárlása során

Ahogy a kalapáccsal sem szoktunk csavart húzni - bár nem teljesen lehetetlen -, a nyomtatás világára is áll, hogy megfelelő eszközzel sokkal könnyebb célt érnünk. Amikor megvesszük a nyomtatót, mérjük fel a felhasználói igényeket. Ha otthonra ejtjük meg a vásárlást, akkor kérdezzük ki a családod. Ne felejtsük el a gyerekeket sem, akiknek akár most, akár később lehetnek például tanulással és szórakozással kapcsolatos igényei a nyomtató felé.

#2 tipp - Mindig gondoskodjunk tartalék festékről

Még a legmodernebb eszközökkel is előfordul, hogy pont akkor fogy ki belőlük a szufla, amikor a leginkább volna szükség rájuk. Ezt könnyedén elkerülhetjük, ha tartunk otthon extra festékpatron. Ráadásul, ha többet vásárolunk egyszerre, olcsóbban is jövünk ki. Canon nyomtatókhoz például a Canon PGI-580/CLI-581 MultiPack XXL csomagját ajánljuk.

#3 tipp - Ne használjunk házilag utántöltött patronokat

Bár látszólag olcsóbban jövünk ki ha otthon utántöltjük a patronokat, de hosszútávon ezek károsíthatják a berendezéseket, és végül egy új nyomtató vásárlásához vezethetnek. Csak eredeti, márkás termékeket, vagy szakemberek által utántöltött patronokat használjunk!

#4 tipp - Havonta egyszer mindenképpen nyomtassunk

Még a legprofibb nyomtatókkal és patronokkal, mint a HP 655 MultiPack is érdemes legalább havonta egyszer nyomtatnunk azért, hogy elkerüljük a patron beszáradását. Erre tökéletes lehet egy egyszerű tesztoldal, tehát nem kell újra printelnünk a családi albumunkat.

A fenti tippek mellett bátran használhatjuk készülékünket akár egy évtizedig vagy még hosszabb távon.

A fotó forrása:

FabrikaSimf / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 23. 11:18, péntek | PR

Így rendezz be praktikusan egy kisméretű hálószobát

A hálószoba az egyik legfontosabb helyiség a lakásban. Központi szerepe ugyan nincs, de ez az a hely, ahol kipihenheted magad, ahol feltöltődhetsz.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.