Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. November 05. 10:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

40 éves lett Németh Kristóf - egy életre tervez Judittal

40 éves lett Németh Kristóf - egy életre tervez Judittal

40 éves lett a Játékszín igazgatója. Németh Kristóf számára a születésnapok nagyon bensőséges ünnepek, amit csak szűk családi körben szokott megünnepelni.

Családjukban hármas születésnapot szoktak ülni novemberben, mert rajta kívül az édesanyja és kisfai, Lőrinc is ünnepel. Idén, amikor a negyedik x-et töltötte be mégis szakított a hagyományokkal és kedvesével, Judittal elszökött a fővárosból a magyar Afrikába, ahol kettesben töltöttek néhány meghitt napot.

„Először Lóci fiammal jártam a Bambara Hotelben. Akkor még kicsi volt és nagyon megörült „Szurcsinak” a szállodától kapott kis szurikátának, aki a mai napig az ágyát díszíti otthon – emlékszik Kristóf – már akkor felfedeztem, hogy a gyermekbarát szállodának számtalan romantikus zuga is van, ahol a kedvesemmel bújhatok el egy kicsit. Most pedig még az alkalmat is megtaláltuk rá a párommal.”

Kristóf és Judit lassan fél éve járnak együtt, már össze is költöztek és az Fővárosi Operettszínház bájos táncművésze hamar elnyerte párja kisfiának a bizalmát.
„Lócival jó barátok lettünk. Most mikor megtudta, hová utazunk az apukájával rögtön a lelkemre kötötte, hogy a szurikátákat ki ne hagyjam, simogassam meg a nevében. – mosolyog Judit.

„Örültem, hogy most a kedvesemmel érkezhettem a Bambara Hotelbe, ami számomra az igazi lélekoázis. A szálloda teljes egészében afrikai hangulatot sugároz. Judittal nagyon élveztük a természet közelségét idéző, széna-, és panoráma szaunát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az őszi fák sűrűjére. Órákig tudtunk relaxálni a Száhel wellnessben, ahol közben apró halak dolgoztak a lábunkon” – meséli Kristóf – aki imádja, és nagyon hasznosnak tartja a halpedikűrt, ellenben Judittal, aki nagyon csiklandós.

„Kristóf kedvéért persze bevállaltam, hogy beteszem a lábam a halak közé – emlékszik a táncművész – többszöri nekifutásra sikerült is, persze ő jókat kacagott a próbálkozásaimon. Én pedig a szállodával szövetkezve egy kis meglepetéssel is készültem neki– mosolyog. - Kristófot egy szülinapi tortával leptük meg, amin láttam, hogy el is érzékenyült egy kicsit. A szállodában töltött néhány nap a romantika jegyében telt el. A barlangfürdő varázslatos színvilága teljesen elbűvölt. A Kanaga love szobában rózsaszirmokkal hintett fürdőben pezsgőzhettünk.”

„Lassan már fél éve, hogy együtt vagyunk Judittal – veszi át a szót a Játékszín igazgatója. Ez egy kapcsolatban még nem túl hosszú idő, mégis azt hiszem, hogy komoly szerelem a miénk, egy életre tervezzük. Sikerült Judittal teljesen egymásra hangolódnunk, nagyon szeretjük egymást. Télen szeretnék ismét visszatérni a Bambara Hotelbe, egy családi pihenést tervezek, ahol Judit mellett a kisfiam, és édesanyám is részt venne.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.