Városlista
2023. november 29, szerda - Taksony

Hírek

2023. Július 11. 08:53, kedd | Helyi

73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

73. alkalommal ünnepelt a vasutas közösség Dombóváron

Városunkon kívül Budapesten, Szolnokon és Nyíregyházán szerveztek családi rendezvényt, első alkalommal a Volán cégcsoporttal közösen.

Szabó Csaba a MÁV Zrt. pécsi Pályavasúti Területi Igazgatóság vezetője köszöntötte a vendégeket, külön felhívta a város támogató szerepére a figyelmet, hiszen Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen bocsájtotta rendelkezésükre a létesítményt az idei évben is.

Dr. Mosóczi László a MÁV START Zrt. vezérigazgatója, mint a rendezvény védnöke nyitotta meg hivatalosan az eseményt. Kiemelte, más ez a Juliális, hiszen már együtt ünnepelnek mindazok, akik mozgásban tartják az országot. A vállalati csoportok integrációjával magasabb szintre léptek, és együtt többet tudnak nyújtani, mint korábban.

Pintér Szilárd polgármester megtisztelőnek nevezte, hogy a négy kiemelt helyszín egyike lehet Dombóvár 2023-ban. A település fejlődése a vasútnak köszönhető, a mai napig jelentős csomópont személy és áruforgalom szempontjából is. Beszélt a várost érintő neves évfordulókról, két hét múlva, július 22-én a Dombóvár-Bátaszék vasútvonal 150 éves fennállását fogják ünnepelni. Ezen a napon nosztalgia vonat indul Bátaszékre.

A családi programra területileg az egész Dunántúlról várták a vasutas családokat. A MÁV Zrt., a MÁV START Zrt., a Volánbusz Zrt., CER Hungary Zrt. számos vezetőségi tagja megtisztelte az eseményt jelenlétével. A kulturális és szórakoztató programok előtt adták át az elismeréseket.

Címkék: Vasutasnap

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 14:24, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület

A Dombóvári Ózon Asztma Egyesület jubileumi emléknapján dr. Magda Tamás tüdőbelgyógyász főorvos tiszteletére emlékhely avatásra is sor került.

2023. November 28. 08:18, kedd | Helyi

Hétvégi ház égett Kocsolán, aknába esett egy kutya Dombóváron - hétvégén történt

Öt tűzeset és kilenc műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak Tolnában a hétvégén.

2023. November 27. 09:08, hétfő | Helyi

Petőfi 200 „Szeptember végén” című kulturális programsorozat zárórendezvény

Dombóvár Város Önkormányzata, a Dombóvári Székely Kör és a Dombóvári Művelődési Ház kulturális programsorozatának zárórendezvényét és eredményhirdetését november 23-án tartották.

2023. November 24. 08:05, péntek | Helyi

Olajcsere szerviz akció lesz decemberben Dombóváron!

Váltsa ki szervizünkben ingyenesen UN
IX autókártyáját, és vegye igénybe a kihagyhatatlan olajcsere szervizcsomagot! Foglaljon időpontot már most!