Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. November 28. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: B&P Consulting

A dombóvári bölcsődének segítettek a Tesco önkéntesei

A dombóvári bölcsődének segítettek a Tesco önkéntesei

A dombóvári Tesco áruház dolgozói is csatlakoztak a vállalat önkéntes-programjához. Az önkéntes munkavállalók november 16-án a dombóvári bölcsőde kertjét szépítették meg, illetve lefestették az intézmény kerítését.

Az önkéntes-programmal az áruházlánc célja, hogy felelős szomszédként, munkatársai bevonásával tevékenyen vegyen részt a város megszépítésében, az élhetőbb környezet megteremtésében.

A Tesco vállalati felelősségvállalásának egyik fontos eleme, hogy jó kapcsolatot alakítson ki azokkal a helyi közösségekkel, amelyekben áruházai révén jelen van. Célja, hogy ezeken a településeken az emberek a Tescóra a mindennapjaik szerves részeként, a közösség aktív tagjaként tekintsenek. Ennek érdekében az áruházlánc több kezdeményezést is elindított, többek között bevezette a rendszeres önkéntes munka gyakorlatát.

2009 júniusában Mohácson az egyik kerékpárút belvárosi szakaszának rendbetételével indult el a vállalati önkéntes program. A lelkes fogadtatásnak és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően 2010-ben újabb településeken végeztek önkéntes munkát a Tesco munkavállalói.

2011-ben Dombóvár is bekapcsolódott a programba. A dombóvári áruház nyolc önkéntese nem csupán a Tesco csapatépítő kezdeményezését fogadta örömmel, de külön lelkesítette őket az is, hogy munkájukkal saját városukat segíthetik.

November 16-án, szerdán a dombóvári bölcsőde kertjét tették rendbe, tujákat telepítettek, illetve lefestették az intézmény kerítését. Az áruház önkéntesei még az idén decemberben folytatni kívánják az önkéntes munkát a bölcsődében.

„Dombóvári kollégáimmal együtt örülünk, hogy segíthettünk és tehettünk azért, hogy szebbé váljon a bölcsőde. Továbbra is célunk, hogy olyan önkéntes programokat valósítsunk meg, amelyek valódi segítséget nyújtanak a közösségeknek, amelyeknek mi is tagjai vagyunk. Szeretnénk élő, tartalmas kapcsolatokat kialakítani, együtt épülni és építeni. Ezért is folytatjuk tovább az elkezdett munkát, a jövőben további településekre terjesztjük ki önkéntes programunkat” – mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.

A Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és egyik legnagyobb brit befektetője. Itthon közel 22 000 magyar munkavállalót alkalmaz, és minden új áruház nyitásával átlagosan 100-300 új munkahelyet hoz létre. A vállalat 17 éves magyarországi működése során már több mint 200 áruházat nyitott, és mára piacvezetőként közel hárommillió vásárlót szolgál ki minden héten. A Tesco a hazai beszállítók elkötelezett partnereként több mint 1 200 magyar vállalkozással áll kapcsolatban. Az áruházlánc közleményei a www.tesco.hu, környezetvédelmi eredményei a www.zoldtesco.hu weboldalon olvashatóak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!