Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2023. Március 10. 14:09, péntek | Helyi

A hölgyeket köszöntötték Dombóvár nőnapi rendezvényén

A hölgyeket köszöntötték Dombóvár nőnapi rendezvényén

Kovács Gergő műsora után Pintér Szilárd polgármester és a képviselő-testület férfi tagjai ajándékkal lepték meg mindazokat, akik elfogadták a meghívást.

„Tisztelt Dombóvári Hölgyek!

Ha valamikor, akkor az elmúlt időszakban minden eddiginél nagyobb támaszt jelentettek számunkra! Még akkor is, ha ezt nem mindig és nem elégszer mondtuk Önöknek! Pedig kellett volna, de az életünket felforgató világjárvány elterelte a figyelmünket az igazán fontos dolgokról! Ahogy az ország, úgy a dombóvári közösség is egy emberként fogott össze és lett úrrá az ismeretlen kihíváson, amely számos, korábban nem tapasztalt akadályt gördített elénk.
Azonban Dombóvár újból bebizonyította: erővel, elszántsággal és nem utolsó sorban szorgalommal képes leküzdeni minden akadályt. Ennek megvalósításában nagy szerepet vállaltak Önök, hiszen reggelente úgy
engedtek el minket otthonról, hogy hitet tettek közös sikereink mellett. Megerősítették bennünk, hogy érdemes és van kiért, miért
dolgoznunk, küzdenünk!"

Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Pintér Szilárd polgármester a hölgyeket a város nőnapi rendezvényén.

Kovács Gergő műsora után a képviselő-testület férfi tagjai ajándékkal lepték meg mindazokat, akik elfogadták a meghívást.

Címkék: nőnap

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 09:56, péntek | Helyi

Október 1-jétől új helyen és rendszerben működik a dombóvári ügyeleti ellátás

Az ügyeleti alapellátást 2023. október 1-től Tolna vármegyében is az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) látja el.

2023. Szeptember 20. 16:01, szerda | Helyi

Dombóvár is helyet kapott a Magyarország cukrászati értékei című könyvben

Dombóvár lakói két okból is büszkén lapozhatják fel a kiadványt. Rákóczi János életútja és a Rákóczi túrós, illetve Gábor Sándor Magyar Rapszódia desszert családja is helyet kapott az országos kiadványban.

2023. Szeptember 18. 15:59, hétfő | Helyi

Sportágválasztót tartottak Dombóváron

Rendkívül eredményes volt a sportágválasztó Dombóváron, amely ezúttal is Dombóvár Város Önkormányzatának és a Dombóvári Sportszövetségnek a közös programja volt.

2023. Szeptember 18. 13:06, hétfő | Helyi

Rendőrségi hírek

Baleseti összefoglaló Tolnából. Az elmúlt hétvégén egy könnyű sérüléssel járó és kilenc anyagi káros baleset történt a vármegye útjain.