Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2023. Március 10. 14:09, péntek | Helyi

A hölgyeket köszöntötték Dombóvár nőnapi rendezvényén

A hölgyeket köszöntötték Dombóvár nőnapi rendezvényén

Kovács Gergő műsora után Pintér Szilárd polgármester és a képviselő-testület férfi tagjai ajándékkal lepték meg mindazokat, akik elfogadták a meghívást.

„Tisztelt Dombóvári Hölgyek!

Ha valamikor, akkor az elmúlt időszakban minden eddiginél nagyobb támaszt jelentettek számunkra! Még akkor is, ha ezt nem mindig és nem elégszer mondtuk Önöknek! Pedig kellett volna, de az életünket felforgató világjárvány elterelte a figyelmünket az igazán fontos dolgokról! Ahogy az ország, úgy a dombóvári közösség is egy emberként fogott össze és lett úrrá az ismeretlen kihíváson, amely számos, korábban nem tapasztalt akadályt gördített elénk.
Azonban Dombóvár újból bebizonyította: erővel, elszántsággal és nem utolsó sorban szorgalommal képes leküzdeni minden akadályt. Ennek megvalósításában nagy szerepet vállaltak Önök, hiszen reggelente úgy
engedtek el minket otthonról, hogy hitet tettek közös sikereink mellett. Megerősítették bennünk, hogy érdemes és van kiért, miért
dolgoznunk, küzdenünk!"

Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Pintér Szilárd polgármester a hölgyeket a város nőnapi rendezvényén.

Kovács Gergő műsora után a képviselő-testület férfi tagjai ajándékkal lepték meg mindazokat, akik elfogadták a meghívást.

Címkék: nőnap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 24. 22:42, péntek | Helyi

Izgalmas programok, rendhagyó órák

A KULTUP program először jutott el Dombóvárra. A Déryné program keretében 7 csoport vett részt a TMSZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégiumban a színházi, kulturális és zenés előadásokon.

2024. Május 24. 10:30, péntek | Helyi

A Fekete család barátai látogattak Dombóvárra és Göllébe

Fekete Magdolna irodalmi hagyatéki gondnok és Tóth Árpád, ifj. Fekete István író barátja látogattak el Dombóvárra Bodó Imre múzeumalapítóhoz és feleségéhez, Líviához.

2024. Május 23. 11:12, csütörtök | Helyi

Gelei József egykori válogatott kapus járt a Fekete István Múzeumban

Berki Zsolt ötletgazda szervezésében immár második alkalommal került megrendezésre az Esterházy Miklós Technikum és Szakképző Iskola műfüves pályáján a Buzánszky Jenő középiskolai Futball Torna.