Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2014. Július 16. 16:32, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme - konferencia Dombóváron

A mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme - konferencia Dombóváron

A Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség „A mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelme” címmel szakmai tájékoztatót tartott július 16-án a kirendeltség tantermében.

A konferenciát Szabó Jenő tű. alezredes kirendeltség-vezető nyitotta meg. Ezt követően Papp Zoltán tű. alezredes hatósági osztályvezető ismertette a betakarítási munkákra vonatkozó tűzvédelmi előírásokat. Martinka István tű. alezredes tűzoltósági felügyelő előadásában kitért a szabadtérben keletkezett tüzek megelőzési feladataira, majd gyakorlati példákon keresztül ismertette az elmúlt időszak tűzvizsgálatainak tapasztalatait. Az előadássorozat végén Kurcz Gábor tű. főhadnagy iparbiztonsági felügyelő felhívta a figyelmet a mezőgazdasággal kapcsolatos veszélyes áruk szállításának szabályaira. Végezetül egy mezőgazdasági gépeket berendezéseket forgalmazó cég telephelyén technikai bemutatóra került sor.

Címkék: tűzmegelőzés

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 08:57, csütörtök | Helyi

Az újraélesztés gyakorlatát szeretnék népszerűsíteni Dombóváron

Az önkormányzat, a Dombóvári Mentő Alapítvány és a dombóvári iskolák hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, fórumokon, nyílt napokon, képzéseken fogják első körben a pedagógusoknak megmutatni az alapokat.

2022. Január 18. 15:58, kedd | Helyi

Éljünk az ingyenes kéményseprés lehetőségével! - Újabb kéménytüzek a megyében

Dunaföldváron egy lakóházban, Dalmandon egy melléképületben csaptak fel a lángok hétfőn. Két kéménytűz mellett még a viharos szél miatt vonultak a tűzoltók leszakadt faágakhoz, kidőlt fához.

2022. Január 17. 14:34, hétfő | Helyi

Cseh Tamásra emlékeznek a Magyar Kultúra Napján

2022. január 22-én lenne 79 éves a kezdetekkor festőművészi pályával kacérkodó fiatalember, aki később gitáros-énekes előadóként, „Dalnokként” vált ismertté egy ország számára.

2022. Január 15. 08:00, szombat | Helyi

A hónap műtárgya

Az idei évtől a dombóvári Fekete István Múzeum is elindítja a „Hónap műtárgya” című sorozatát.