Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2019. Szeptember 26. 07:56, csütörtök | Belföld
Forrás: infovarosok/police.hu

A rendőrök előtt árulta a drogot két díler, ültetvényt is találtak egyikük otthonában

A rendőrök előtt árulta a drogot két díler, ültetvényt is találtak egyikük otthonában

Akciót szervezett a rendőrség, a két díler pedig éppen a megfigyelés közben adott el kábítószert Dunakeszin a minap. Egy fogyasztót is elkaptak.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás a 29 éves S. Dávid és a 31 éves B. Sándorral szemben. A két férfi Budapesten és Pest megyében dílerkedett.

A nyomozók kedden akciót szerveztek Dunakeszin. Ennek során a rendőrök végignézték, ahogy a kábítószer gazdát cserél, és tettenérést követően elfogták a két férfit, valamint 29 éves vásárlójukat – számolt be a részletekről a hatóság honlapján.

S. Dávid otthonában házkutatást is tartottak a rendőrök, akik egy speciális növénykeltető sátorban – professzionális szellőztető és párásító berendezéssel ellátott – már learatott vadkender-ültetvényt találtak. A lakás különböző pontjairól befőttes üvegekben pedig majd egy kilogramm, nejlonzacskókban pedig mintegy fél kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Az elsődleges vegyészszakértői vélemény szerint marihuána.

A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók lefoglaltak egy nagy értékű luxusautót is – tette hozzá a rendőrség.

S. Dávidot és B. Sándort előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra. A vásárlót pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ő szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 07:36, péntek | Belföld

A főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezi Karácsony Gergely

A főpolgármester-választás megismétlését kezdeményezi a főváros egész területén Karácsony Gergely.

2024. Június 13. 06:00, csütörtök | Belföld

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban