Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2018. Január 26. 13:32, péntek | Helyi
Forrás: Arrabona Média

A White Elephant hivatása

A White Elephant hivatása

Egy kisebb ügyfélközpontú marketingcég is képes nagy dolgokat véghezvinni, csak úgy, mint egy óriás multi-vállalat, ahol több század dolgoznak, és ahol nem a személyközpontúságon van a hangsúly.

A White Elephant hitvallása az, hogy a nagyobb vállalatokkal ellentétben egy kreatív, kicsi, de ütőképes csapat jó eredményeket tud felmutatni, egyben az ügyfelekkel is könnyebben szót tud érteni. Egy kisebb ügyfélközpontú marketingcég is képes nagy dolgokat véghezvinni, csak úgy, mint egy óriás multi-vállalat, ahol több század dolgoznak, és ahol nem a személyközpontúságon van a hangsúly.

A cég egy egyszemélyes start-up-ból alakult 2012-ben, mára már nyolc főt számlál. Teljeskörű szolgáltatást nyújtanak, minden körülmény között az ügyfél szerepel az első helyen. A fő profil a kis- és középvállalkozás, így akkor tudnak igazán hasznosak lenni, ha a cég a célcsoportot nem tudja elérni, nem tudja, kik lennének azok, így a kihívás adott. A cég honlap fejlesztéssel és marketing kampányokkal foglalkozik, szociális média jelenléttel és fordítással tudja megszólítani, kiválasztani és meggyőzni a kívánt célcsoportot, kiváló eredményekkel. A marketing kampányokat nemcsak felépítik, de menedzselik, futtatják, korszerűsítik és módosítják azokat a felmerülő igények szerint. Videofilmek készítése, oktatás, online kampányok, fotózás, grafika, teljes körű arculattervezés is a profiljukhoz tartozik, mindenek előtt az ügyfél igényeinek figyelembe vételével. Útmutatást adnak a marketing állandóan változó, bonyolult világához, így az ügyfelek számára is könnyedén érthető lesz a folyamat, mindent professzionális és szakszerű módon kivitelezik. A blog azért jött létre, hogy bemutassa a cég sikereit, kudarcait, hasznos információkkal lássa el az érdeklődőket, ezáltal érdemesnek lesz visszatérni az oldalra. Amennyiben követni szeretnéd az oldalt, iratkozz fel a hírlevélre és kövesd a folyamatosan frissülő nagyrészt szakmai blogot.

A White Elephant-nál előre megtervezett design alapján a belső programozói weboldalak komplett elkészítését vállalják a szakemberek. Egyedi, igényekre szabott megoldásokkal és technikával biztosítják, hogy oldalak mindenekelőtt kellőképpen reszponzívak legyenek, melyekről előzetesen úgynevezett drótváz készül.

Címkék: marketing

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.