Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 27. 09:09, kedd | Helyi

Aki látja Dombóváron Alfát, hívja a gazdit!

Aki látja Dombóváron Alfát, hívja a gazdit!

További hírek róla a gazdája alábbi posztjában olvashatók:

Aki még esetleg el van maradva a történésekkel, felidézem, hogy tegnap este, kb. ilyenkor kaptunk egy fotót az egyik benzinkutastól, amin ALFÁT küldte el nekünk. Egyértelműen Ő az! Azóta kicsit fellélegeztünk, mert tudjuk, hogy nem lőtték meg! Ez a jó hír!

Amiért aggódunk az az, hogy valószínű, sokkos állapotban lehet, mert nem reagál a hívásunkra, valamint iszonyú nagy autóforgalom van a 4 sávoson. Hát eddig is a csodának köszönhető, hogy nem lett baja! Mi pedig még kitartunk! Ez a dolgunk most! 😊

A napunk a kutatással telt. Én itthon a szokásos "diszpécseri szolgálatot" nyomtam, üzeneteket, kommenteket figyeltem és igyekeztem visszareagálni mindenkinek. (Ha ez hiányosra sikerült, az csak azért lehet, mert annyira szerte ágaznak már a megosztások, hogy nehéz követni. Elnézést!) Remélem, a nekünk jelzett komlói, bátaszéki, tamási kutyusok is hamar haza fognak találni. Idő volt, mire rájöttem, hogy egy "gyűjtőposztban" jelezzem vissza, hogy ne küldjétek őket, mert sajnos egyik sem a mi kutyánk.
A ma délutáni Bernát utcai kutyust is sokan küldtétek nekünk, sokan osztottátok és képzeljétek, ő hazaért ma estére!!❤️ Hurrá!

Fecó, a férjem sem tétlenkedett! Reggel kezdte a gyepmesteri telepen, mert állítólag (!) este oda vittek be németjuhászt. Ez téves infó volt.
Bicikli autóba be, Gunaras-Kapospart, Kapospulai gát. Akkor még nem tudtuk, hogy a Shell-kút környékére kell fókuszálni. Kutatás tovább... este 22.00-ig. Mostanra már 99%, hogy itt van megbújva ALFA.
Közben drónos és kutyás segítőnk is van már. Este is kint voltak velünk sötétedésig, az arany idejüket adták nekünk a többi segítővel együtt.❤️
A család - aki délután a jelzést adta -, megvárta férjemet a helyszínen, aki kb. 5 percen belül ott volt a kúttal szembeni Konda-völgy bejárónál. Ők ALFÁT behívni nem tudták, eltűnt a szemük elől a bokrosban.
Sokan kerestük! Hihetetlen!!
Barátok, munkatársak, ismerősök és ismeretlenek.
Oda-vissza minden irányból pásztáztunk a terepen, levegőből is. Tesco-tól a Tűzoltóságig és egészen a TÜSKEI-tó nyugati vonulatáig. Átmentünk a Szállásréti-tó felőli területre, hátha átbújt a híd alatt.
A Shell-kúton beszéltünk a kutasokkal, hogy kb. mikor jelenik meg. Elmondásuk szerint kora reggel illetve délután. Így hát azt döntöttük, hogy reggel korán újra kimegyünk és lesben fogunk állni. Ez már, komolyan mondom, olyan, mint egy akciófilm, főszereplője ALFA, a szellemkutya 😅🐕.
Röviden-hosszan ennyi volt a hétfő.

Már a célegyenesben vagyunk, és ez talán érezhető az írásomból is..❤️ Már csak kicsi idő, és jól meggöngyörgethetjük ALFA ázott bundáját!
Köszönet Mindenkinek az összes nekünk adott támogatásért!
MEGLESZ ALFA!! ❤️🐕

Címkék: elveszett, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.