Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2023. Február 02. 06:55, csütörtök | Bulvár
Forrás: Deltahírek.hu

Autósok találtak rá egy eszméletlen férfira a 8-as főúton

Autósok találtak rá egy eszméletlen férfira a 8-as főúton

A férfi a záróvonal mellett feküdt.

Az eset még vasárnap délután történt, amikor egy autóval Veszprém irányából Herend felé tartottak hazafelé. A földön fekvő férfi mellett több autó is elhaladt. Azonban amikor a kocsi utasai meglátták a záróvonal mellett fekvő férfit azonnal visszafordultak - írja a Deltahírek.hu A kocsiban ülő nő az egyik Facebook csoportban részletesen beszámolt az esetről:

"Nem tudom ,hogy maradhat-e, de nem hagyhatom szó nélkül!!!
Vasárnap délután Veszprémből tartottunk hazafelé Herendre. A bándi buszmegálló és a herendi felüljáró szakaszon a záróvonal mellett egy eszméletlen ember feküdt.Előttünk folyamatos volt a forgalom…Felüljárón visszafordulva, mellette vészvillogóval megállva, de Hál’Istennek vannak még empatikus emberek,két kocsi utasai!Ameddig kiérkeztek a rendőrök és a mentők igyekeztünk melegbe tartani.A férfi elmondása szerint epilepsziás és rohama volt…A hőmérséklet nulla fok alatt volt.
Ha egy kutyust észlelünk az út szélén(Imádom a kutyusokat),akkor egy eszméletlen embertársunk mellett csak úgy tovább hajtunk télen???Mivel előttünk is folyamatos volt a forgalom…"

Az esettel kapcsolatban az oldal kereste a rendőrséget. Bartók Judit rendőrségi szóvivő elmondta, autósoktól érkezett bejelentés, hogy Herendnél, a 8-as főúton Veszprém felé egy személy láthatósági mellényben az út szélén fekszik. A szóvivő hozzátette közlekedési balesetre utaló körülmény nem merült fel, a férfi feltehetően rosszul lett. A helyszínre rendőrök és mentők érkeztek majd a férfit ellátás után kórházba szállították.

A mentőket az autósok értesítették. Nem túlzás azt mondani, hogy a bajbajutott férfi életét a segítségére sietők mentették meg.

Fotó: Google Maps

Címkék: közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.