Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. November 09. 08:48, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Autózni akart a kapospulai fiú, elfogták

Autózni akart a kapospulai fiú, elfogták

A 14 éves fiú elismerte, hogy a Kapospuláról ellopott autót a benne hagyott kulccsal indította el, majd elment ismerőseit meglátogatni.

Egy Kapospulán lakó férfi tett feljelentést 2021. november 1-jén ismeretlen tettes ellen, aki a családja tulajdonában levő nyitott állapotú személygépkocsit – melyben benne volt az indítókulcs is, a délutáni órákban a házuk elől – ellopta.

A beszerzett adatok alapján a dombóvári rendőrök beazonosították a tolvajt, egy 14 éves kapospulai fiút. Meghallgatása során a fiatal elismerte a bűncselekmény elkövetését. Azt mondta a rendőröknek, hogy ismerőseit szerette volna meglátogatni, azért vitte el az autót. Elmondta továbbá, hogy a műszerfalból kiszerelte, majd elvitte a rádiós magnót, melyet elajándékozott egy ismerősének. A rendőrök a fiatalembert jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiút engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették. A nyomozók az ellopott autós rádiót is lefoglalták.

Az eset körülményeit a dombóvári rendőrök vizsgálják.

A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet, hogy a jövőbeni bűncselekmények elkerülése érdekében tartsák be az alábbiakat!

Amikor járművüket leparkolják, azt minden esetben zárják be!
Az autóban soha ne hagyják benne az indítókulcsot!
A kocsiban soha ne hagyjanak értékeket!
Akkor se hagyjanak látható helyen telefont, pénztárcát, táskát, ha csak rövid időre állítják le autójukat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.