Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Január 08. 08:44, vasárnap | Belföld
Forrás: Infovárosok

Az ország egyik leghidegebb pontján éppen most nincs távfűtés

Az ország egyik leghidegebb pontján éppen most nincs távfűtés

Üzemzavar alakult ki a salgótarjáni távhőszolgáltatásban, melynek javítási munkálatai miatt vasárnap 8 órától 18 óráig több lakásban szünetel a távfűtés- és melegvíz-szolgáltatás.

A lakosság részére a helyi védelmi bizottság melegedőhelyet biztosít a Városi Sportcsarnokban. Az érintett településrészen a rendőrség a személy- és vagyonbiztonság megóvása érdekében folyamatos rendőri jelenlétet biztosít – közölte a police.hu oldalon a rendőrség.

Az önkormányzat közleménye szerint megrongálódott a távhővezeték, ezért több utcában egyáltalán nincs, több utcában pedig csak csökkentett szolgáltatás van.

A városháza hozzátette: amennyiben az érintett lakásokban jelentősen lecsökken a hőmérséklet és igénybe kívánják venni a lakók a melegedőhelyet, valamint egészségügyi vagy más ok miatt önállóan nem tudnak a kijelölt helyre eljutni, azt a lakóház közös képviselőjénél jelezzék. A Salgó Vagyon Kft. munkatársai igyekeznek mihamarabb, pár órán belül megoldani a problémát, hogy a lakásokban újra be lehessen fűteni.

Nógrád megye fagyzugos részein sokszor dőlt már meg a hidegrekord telente.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során