Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. Január 09. 10:05, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/illusztráció: police.hu

Belekötött egy kisfiúba, majd megverte a szüleit és kocsit rongált

Belekötött egy kisfiúba, majd megverte a szüleit és kocsit rongált

Megütötte a kisfiú nevelőapját és édesanyját is a visszaeső fiatal férfi.

Vádat emelt az ügyészség egy 19 éves fiatallal szemben, aki Tatabányán először egy gyereket lökött meg, majd megütötte a gyerek nevelőapját, ezt követően a gyerek anyját is megütötte, megrúgta, sörösüveget dobott felé, és megrongálta a nő kocsiját is.

A férfi 2019. augusztus 26-án este Tatabányán, közterületen ittas állapotban belekötött egy a kerékpárját toló kisfiúba, és annak vállát lökdöste. Ekkor a gyermek nevelőapja felszólította, hogy hagyja abba. Erre a vádlott ököllel a homlokán megütötte a férfit, akinek a védelmére kelt a gyerek édesanyja. Ezt követően a vádlott a nőt előbb ököllel hasba ütötte, majd megrúgta, valamint egy sörösüveget is dobott felé, de azzal végül nem a nőt találta el, hanem a nő kocsiját. A vádlott ezután elfutott – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében.

A férfi és nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A fiatal mindezt ráadásul felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés bűntette miatt kapott felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el.

Az ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri bűncselekményt, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, akkor őt a bíróság 8 hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 1 év közügyektől eltiltásra ítélje, valamint a súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt kiszabott szabadságvesztés végrehajtását rendelje el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során