Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. November 09. 11:23, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Betörés-sorozat felderítése

Betörés-sorozat felderítése

Hengerzár törés volt a fő profilja annak a 36 éves, büntetett előéletű, dombóvári férfinak akit november 6-án vettek őrizetbe a dombóvári nyomozók.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított alig több, mint két hét alatt több üzletbe tört be a városban anyagi haszonszerzés céljával, illetve megpróbált bejutni az egyik óvoda és orvosi rendelő épületébe valamint az egyik párt helyi irodájába is.

Az elkövetés során olyan egyedi módszerrel dolgozott több helyszínen is, melynek alapján a nyomozóhatóság a kezdetektől sorozatként kezelte az ügyet.

A betörések során minden olyan tárgy érdekelte az elkövetőt, melyet értékesíteni tudott-legyen az kerékpár, cigaretta, számítógép vagy sportcipő.

Azon már meg sem lepődtek a nyomozók, hogy az akkor már körözött bűnöző elfogásakor úgy nyilatkozott, hogy a motorkerékpár mellyel indulni készült szintén lopott volt.

A nyomozás adatai alapján a férfit 11 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, előzetes letartóztatását a bíróság november 8-án elrendelte.

Címkék: betörés, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.