Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2011. Október 17. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beyoncé tüntet a hasával

Beyoncé tüntet a hasával

Egy hete a fél világ azt találgatja, vajon az amerikai énekesnő tényleg terhes-e, vagy csak párnákat tömköd a ruhája alá, miközben béranya hordja ki a gyerekét?

Az egész egy ausztrál tévés szerepléssel kezdődött, amikor Beyoncé terhes pocakja furcsán behorpadt a testhezálló ruhában, miközben leült. Persze rögtön megindultak a találgatások: lehet, hogy nem is vár gyereket, csak kitömte a hasát? A rosszmájú kételkedők magyarázattal is gyorsan előálltak: a 30 éves énekesnő bizonyára félti az alakját és aggódik a terhességi csíkok miatt, ezért játssza el, hogy terhes, miközben béranya hordja ki a gyerekét.

Beyoncé a szóvivőjén keresztül kérte ki magának a feltételezéseket, ostobának és nevetségesnek titulálva az efféle találgatásokat. Az eset óta pedig igyekszik mindig olyan ruhákat hordani, amelyekben jól látszik gömbölyödő pocakja.

Persze az új képek sem nyugtatták meg a gonoszkodó kritikusokat. Ezúttal fertelmesen magas sarkú cipője került a csipkelődések középpontjába. Az amerikai lapok azt feszegették, hogyan húzhat ilyen ingatag lábbelit egy várandós nő? Hát nem fél attól, hogy elesik, és veszélyezteti a kicsit?

Érdekes, hogy az viszont egyik magazin készítőinek sem jut eszébe, mennyi stressznek tesznek ki az örökös kritizálással egy kismamát, akinek leginkább nyugalomra lenne szüksége.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.