Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2011. Október 08. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Cher szégyelli a gyerekét

Cher szégyelli a gyerekét

Az énekesnő lánya néhány éve férfivá operáltatta magát, és Chaz Bono azóta ismert ember, aki most sokak példaképe. Cher azonban minden, csak nem büszke a gyereke sikerére.

Sokan kritizálják mostanában Chert. A sztár ugyanis hiába bizonygatja, mennyire szereti és becsüli a gyerekét, látványosan távol marad minden olyan eseménytől, amelyen Chaz is részt vesz. A férfivá operált Chaz jelenleg az amerikai Szombat esti láz műsorában lép fel, ahol mint sztárvendég szerepel. Cher azonban eddig egyetlen egyszer sem ment el szurkolni a fiának.

"Amikor Chaz megkérte az anyját, segítsen neki begyakorolni egy táncot, Cher elküldte hozzá a tánctanárát. Amikor pedig a fia lesérült, Cher orvost és gyógytornászt szerzett neki." ? meséli Chaz táncpartnere. A fiú viszont még így védi az anyját. "Nem akarja rólam elvonni a figyelmet." ? magyarázza Chaz. Tényleg igaza lehet?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.