Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Július 30. 14:30, szombat | Helyi sport
Forrás: Sásd és Vidéke, heraklesz.hu

Dorina a varsói Európa-bajnokságra készül

Dorina a varsói Európa-bajnokságra készül

A lengyel fővárosban augusztus 6-tól 10-ig rendezik meg a kadet birkózók Eb-jét, melyen a sásdi kistérségből származó Bubori Dorina, a Kaposvári Sportiskola tehetséges versenyzője is részt vesz.

A tavaly még serdülőkorú birkózó (képünkön középen) az országos bajnokságokon 2010-ben elért kitűnő helyezései után - bronzérem a nála akkor még idősebb kadet nők 56 kg-os és aranyérem a serdülők 60 kg-os súlycsoportjában - idén több nemzetközi verseny résztvevője is volt. Szép eredményeinek köszönhetően Dorina részt vehet a válogatottaknak kijáró tatai edzőtáborban is. A napi három edzésen túl azonban még egy megpróbáltatás vár Dorinára. A 49 kg-osok között indul, így az Eb-ig még kilóktól kell megszabadulnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: