Városlista
2022. január 25, kedd - Pál

Hírek

2022. Január 05. 10:02, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Egy dombóvári fiúnak, Kalocsa Péternek gyűlnek a kupakok

Egy dombóvári fiúnak, Kalocsa Péternek gyűlnek a kupakok

Nagy örömünkre gyakran megtelik a kupakgyűjtő szív Dombóváron, reméljük a jövőben még többen veszik a fáradságot és hozzák el a műanyag kupakokat, mert a mai naptól egy dombóvári fiúnak, Kalocsa Péternek gyűjtik azokat.

A fiatalemberről és betegségéről az alábbiakban olvashatnak.

HAJRÁ DOMBÓVÁR!

„Sziasztok! A nevem Kalocsa Péter, 19 éves múltam. A TM SZC Apáczai Csere János Technikum és Kollégium ötödik évfolyamos OKJ-s tanulója vagyok , jelenleg online tanulok a betegségem miatt. 2021 tavaszán, áprilisban diagnosztizálták nálam a Non-Hodkin lymphomát (nyirokcsomó daganat) és áttétnek a T-sejtes Akut Lymphoblastos leukémiát. Az első pillanatban ledöbbentem, hogy miért pont ÉN?! Majd átgondoltam a helyzetemet és arra az elhatározásra jutottam , hogy nekem ebből meg kell gyógyulnom!
Rengeteg megpróbáltatáson, fájdalmon és küzdelmen vagyok túl. KILENC KŐKEMÉNY HÓNAP! De végig hittem és most is hiszek benne, hogy meg fogok gyógyulni valamikor, hiszen kapom még a kemoterápiát, a sok gyógyszert és más egyéb kezeléseket. A célom az, hogy sikeresen elvégezzem az iskolát és teljesen meggyógyuljak. Vannak még álmaim, vágyaim. Jelenleg Kaposváron kezelnek, hetente többször kell mennem kezelésekre, tömegközlekedéssel nem járhatok, így szüleimre támaszkodhatok csak, valamint több alternatív gyógykezelést kapok, ami felemészti a családi kasszát. Minden segítség, anyagi támogatás jól jön.

Számlaszámom: Budapest Bank: 10101401-41097500-01004007 Kalocsa Istvánné
Közlemény: Adomány

Köszönöm, hogy végigolvastad soraimat. Üdvözlettel Peti”

Címkék: adománygyűjtés

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 08:43, kedd | Helyi

A dombóvári kertbarátok mindent megtetettek a bőséges szőlőtermés érdekében

Az idén ötven éves Dombóvári Kertbarát Egyesület leglelkesebb tagjai a Vince-napi hagyományok szerint három szőlőt látogattak meg, hogy a „Vince vesszők” állapotából megjósolják az idei termést.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 12:02, vasárnap | Helyi

Hulladékszállítási időpontok 2022-ben Dombóváron

A Dél-Kom Nonprofit Kft. 2022-ben az alábbi időpontokban gyűjti a szelektív hulladékot Dombóváron:

2022. Január 20. 08:57, csütörtök | Helyi

Az újraélesztés gyakorlatát szeretnék népszerűsíteni Dombóváron

Az önkormányzat, a Dombóvári Mentő Alapítvány és a dombóvári iskolák hosszú távú együttműködésben gondolkodnak, fórumokon, nyílt napokon, képzéseken fogják első körben a pedagógusoknak megmutatni az alapokat.