Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Március 23. 18:46, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Foci, pecsenye és zene Abonyban

Foci, pecsenye és zene Abonyban

A II. Abonyi Pecsenye Parádé első napján a Városi Sportcsarnokban mérte össze futball tudását a Prémium Médiaválogatott, az Abonyi Öregfiúk és a Polgármester All Stars csapat.

A nap díszvendége Győrfi Pál volt. A kezdőrúgást Békefi Viki végezte el.

Prémium Médiaválogatott keretein belül Győrfi Pál, Cozombolis Péter, Sipos Tamás, Katus Attila, Szenes Sándor, Keller József, Beleznay Endre, YA OU, Békefi Viki, Ricky, Boda Gábor, Botka István, Raul, Vajtó Lajos, Földesi János és Pető Zsolt, Abony város polgármestere lépett a pályára.

A jó hangulatú mérkőzések győztese a Prémium Médiaválogatott lett.
A szombati nap már a pecsenyesütésről és a szórakozásról szólt. Pető Zsolt polgármester és Földi László országgyűlési képviselő aktívan kivette a részét az előkészítő munkálatokból. Húst szeltek, kolbászt töltöttek, felügyelték a tepertő sütését. Cozombolis, Sipos Tomi, Szenes Sándor, Beleznay Endre, YA OU, Békefi Viki, Ricky és Vajtó Lajos ezúttal a kolbászok, hurkák és finomabbnál finomabb pecsenyék sütésébe ugyan nem szállt be, de a kóstolásba annál inkább. Egész nap végigkísérték az eseményeket és szívesen beszélgettek az eseményre kilátogatókkal. Mosolyogva álltak oda bárki mellé egy-egy fénykép erejéig.

Az egész napos programon a színpadi produkciók sem maradhattak el. Balázs Klári, Korda György, Buch Tibor, a Jó Laci Betyár mellett a Médiaválogatottból Beleznay Endre, Ricky, Ya Ou, Sipos Tomi is megörvendeztette a közönséget a fellépésével. Ya Ou kedvesével, Békefi Vikivel elsőként itt mutatta be a Szembeszél című dalát. A két napos programot Cozombolis Peti vidám dalai zárták.

A rendezvénynek hatalmas sikere volt. Mintegy hétezer látogató fordult meg Abony Főterén.

Szerző: Udvardi Csilla

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára