Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2021. Július 20. 08:32, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Főként a vihar adott munkát a hétvégén a Tolna megyei tűzoltóknak

Főként a vihar adott munkát a hétvégén a Tolna megyei tűzoltóknak

Az elmúlt hétvége eseményei.

Pénteken délután Mosdóson, egy családi ház kertjében száraz fű gyulladt meg, és a tűz átterjedt a szomszédos ingatlanra ahol a sövény valamint az egymásra rakott tűzifa károsodott, valamint a csádi ház mögötti mezőgazdasági területre is . A dombóvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Pénteken este kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Decsen és teljes terjedelmében égett. A tűz a szomszédos házat is veszélyeztette. A szekszárdi, a véméndi, a paksi és a mohácsi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a káresethez és négy vízsugárral oltották el a tüzet. Az épületben élő személyek lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonokhoz költöztek.

Vasárnap Decsen, a volt szeméttelepen égett zöldhulladék, amit a szekszárdi hivatásos tűzoltók oltottak el.

A hétvégi viharos időjárás miatt a Tolna megyei tűzoltók összesen tizenegy esetben vonultak kidőlt, vagy veszélyessé vált fák eltávolításához, valamint négy esetben az esőzések okozta károk elhárításánál végeztek szivattyúzást. A vihar nagyobb károkat okozott a Somogy megyei Kercseliget településen, ahol a vízszivattyúkkal a dombóvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 14:49, csütörtök | Helyi

Várja a kisgyermekeseket Dombóváron a Biztos Kezdet Gyerekház

Szeretnétek kimozdulni, új élményeket szerezni és egy jó közösségbe tartozni? Ha válaszotok igen, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok a Biztos Kezdet Gyerekházba!

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.

2021. November 29. 10:38, hétfő | Helyi

Gasparics Zoltán a Mr. Universe, a tizenegyszeres világbajnok!

A dombóvári testépítő az N.B.B.U.I. szövetség által Spanyolországban, Valenciában megrendezett 38. testépítő világbajnokságon szerezte legújabb világbajnoki győzelmét.