Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2011. Július 22. 07:33, péntek | Kék hírek
Forrás: HírTV

Gumikiszúrás módszerével dolgoztak a tolvajok

Gumikiszúrás módszerével dolgoztak a tolvajok

Egy háromfős tolvajbandát fogtak el a rendőrök az M3-as autópályán. A társaság gumikiszúrás módszerével dolgozott: egy teherautó nagy értékű rakományát próbálták megszerezni.

A rendőrök állampolgári segítséggel fogták el a tolvajokat szerdán. A háromtagú banda az M3-as autópálya fővárosi szakszán, egy benzinkúton szúrta ki egy nagy értékű ruhaszállítmánnyal megpakolt teherautó egyik kerekét. A járművet követni kezdték, abban bízva, hogy a defektet észlelő sofőr megáll, s míg kereket cserél, kipakolják a rakteret. A sofőr azonban résen volt, s egy közeli gumiszervizbe hajtott. A rendőröket egy szemtanú értesítette a történtekről.

A személyleírások alapján a rendőrök a sztrádán megállították a tolvajbanda gépkocsiját. A jármű átvizsgálásakor előkerültek azok az eszközök, melyekkel a gumit kiszúrták, valamint egy gázspray is. A három tolvajt, akik a nyomozás adatai szerint több hasonló bűncselekményt is elkövettek, őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. A banda tagjaival szemben nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás kísérlete miatt indult eljárás. (rá)

HavariaPress

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.