Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2021. December 28. 14:08, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Hat órán át keresztül próbált betörni a kisboltba

Hat órán át keresztül próbált betörni a kisboltba

Mintegy hat órán keresztül próbálta egy kisbolt bejárati ajtaját, illetve kilincsét feszegetni, az a hernádvécsei fiú, akit a rendőrök elfogtak.

Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 15 éves fiúval szemben. A gyanúsított december 21-én 18 óra körül egy hernádvécsei kisbolt hátsó bejáratát megpróbálta feltörni, de mintegy hatórás kísérlete sem járt eredménnyel. A helyi fiatalember nem tudott bejutni a boltba, az ajtó a vascsővel való feszegetésnek is ellenállt – közölte a rendőrség.

A rendőrök rövid idő alatt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a fiút. A kihallgatásán elismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy elfogyott cigarettáját akarta pótolni.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 13:11, szerda | Kék hírek

Spanyolországban fogtak el egy győri drogtermesztőt

A 39 éves Ü. Péter ellen hazai, európai és nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt. A győri nyomozók keresték egy náluk folyamatban lévő büntetőeljárásban.

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet