Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2011. December 20. 07:30, kedd | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Karatesuli

Hatodszorra rendezte meg saját kupáját a Karatesuli

Hatodszorra rendezte meg saját kupáját a Karatesuli

December 10-én már a hatodik dombóvári KARATESULI-KUPA küzdelmeit rendezte meg a Dombóvári Karatesuli Közhasznú Egyesület. Öt kategóriában mérhette össze ügyességét a hozzájuk ellátogató 84 fiatal.

A házigazdák mellett ezúttal Szekszárdról, Paksról és Szolnokról is érkeztek vendégek. A verseny legeredményesebbje - hasonlóan a tavalyi évhez -, a lányoknál a dombóvári Ormosy Réka, míg a fiúknál a szolnoki Farkas Vajk lett. A Karatesuli versenyzői egyébként még számos dobogós helyet szereztek a hazai rendezésű kupán.

Korábbi hír az egyesület háza tájáról, hogy Ormosy Réka december 4-én elérkezett sportpályafutásának egyik legfontosabb pontjához azzal, hogy sikeresen megfelelt a feketeöves övvizsgán.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 29. 13:15, szerda | Belföld

Nagy Márton: az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás a legfontosabb feladat

Az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás folytatása a legfontosabb feladat idén - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter Budapesten, a Magyar Multi Program szerdai zárókonferenciáján.

2023. Március 29. 13:14, szerda | Belföld

A május 1-jei hosszú hétvégén egyesül az MKB Bank és a Takarékbank

Április 30-án lezárul az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. jogi egyesülésével a Magyar Bankholding keretében csaknem három éve tartó fúziós folyamat - közölte a bankholding szerdán az MTI-vel.

2023. Március 29. 13:12, szerda | Életmód

A világ eddigi legfényesebb gamma-kitörését örökítette meg az első magyar fejlesztésű kisműhold

Az első magyar fejlesztésű, asztrofizikai kutatásokat végző kisműholddal, a GRBAlphával sikerült pontosan meghatározni az emberiség történetében valaha észlelt és megörökített legfényesebb gamma-felvillanás csúcsértékét.

2023. Március 29. 13:11, szerda | Külföld

A finn házelnök köszönetet mondott országa NATO-csatlakozásának támogatásáért

Matti Vanhanen finn házelnök levélben mondott köszönetet Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének, amiért a magyar parlament támogatta országa NATO-csatlakozási kérelmét.