Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2014. Szeptember 23. 09:50, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei rendőr Főkapitányság, fotó: www.cracked.com

Hiába várta a tűzifát

Hiába várta a tűzifát

A Dombóvári Rendőrkapitányság vádemelést javasolt a mágocsi férfi ellen.

Egy dombóvári férfi tett feljelentést a rendőrségre, mivel 2014. július 12-én délben egy általa ismeretlen személynek pénzt adott, hogy az hozzon neki tűzifát, ám az árut nem kapta meg.

A sértettnek az „eladó”, K. Károly 3 köbméter jó minőségű erdei tűzifát ígért, melyért két részletben kérte el a kialkudott összeget. A férfi azonban nem vitt fát a sértettnek, és a pénzt sem volt hajlandó visszaadni.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai K. Károly 43 éves mágocsi lakost csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte tettét.

A rendőrség a nyomozást lezárta, az ügyben keletkezett iratokat 2014. szeptember 18-án vádemelési javaslattal a Dombóvári Járási Ügyészségnek átadta.

A fűtési szezon közeledtével a rendőrség fokozottan felhívja a figyelmet arra, hogy tűzifát csak megbízható helyről vásároljunk, valamint érdemes csak akkor kifizetni a vételárat, ha a leszállított áru mennyisége és minősége az előre megbeszélteknek megfelel.

Címkék: csalás, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. Március 22. 08:36, szerda | Helyi

Letartóztatta a bíróság a Dombóváron garázdálkodó férfit

Négy folyamatban lévő ügy gyanúsítottja az a fiatalember, akit nőnapon vettek őrizetbe.

2023. Március 21. 09:06, kedd | Helyi

Idén is megküzdenek a lépcsőkkel Tolna vármegye tűzoltói

Március 18-án, szombaton a „Rollover” névre keresztelt lépcsőfutó bajnokság első állomásával nyitotta az idei sorozatát Kecskeméten.