Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Március 07. 11:49, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Hűvösre került az autótolvaj

Hűvösre került az autótolvaj

Egy 75 éves dombóvári férfi tett feljelentést 2022 januárjában, hogy 2021 december végén ellopták a bankkártyáját, majd azzal valaki összesen 500.000 forintot vett le a bankszámlájáról.

Mikor ezt észlelte, rögtön letilttatta a kártyát. 2022. január 14-én reggel érte a következő kellemetlen meglepetés, amikor garázsába lépve azt látta, hogy onnan ellopták az autóját.

Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai széleskörű nyomozásba kezdtek, amelynek gyorsan meg is lett az eredménye. Megállapították, hogy az elkövető egy 31 éves döbröközi férfi, aki a lopott bankkártyával több esetben vásárolt is. Azután is próbálkozott még, miután a feljelentő azt letilttatta, de nem járt sikerrel. A lebukást szerette volna elkerülni, ezért a lopott autóval Németországba távozott. Emiatt nemzetközi körözést adtak ki ellene, amit megtudott, ezért visszatért Magyarországra. Elfogására döbröközi tartózkodási helyén került sor, ahol a rendőrök az egyik szobában lévő ágy alatt találtak rá.

Előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során vallomást tett. A saját verzióját adta elő, miszerint nem követett el bűncselekményt, a sértett szívességi kölcsönbe adta neki a pénzt is és az autót is. A férfit őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását, azóta börtönben van.

A lopott gépkocsi eddig nem került elő, az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányság rendőrei tovább folytatják a nyomozást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.