Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Április 26. 08:32, péntek | PR
Forrás: fotó: kronstantinople.blogspot.com

Kezdd el te is, sportolj hetente legalább 3x1 órát!

Kezdd el te is, sportolj hetente legalább 3x1 órát!

A legformálóbb tavaszi sportok. Hacsak nem vagyunk a szobabiciklizés megszállottjai, a tavasz több sportolási lehetőséget rejt magában: íme, a legegyszerűbbek!

Elsőnek itt van például a biciklizés, melyhez tavasszal különösen jó idő kínálkozik. Csak az eső tarthat vissza minket, bicajjal bárhová könnyedén eltekerhetünk, sőt túrákat is szervezhetünk. Ilyenkor még nincs rekkenő hőség, és élvezhető a kellemesen melegítő nap és a hűvös szellő.

A bicajozás előnye, hogy állandó mozgásban tart, javítja a vér oxigénellátását. Mozgatja a hasizmokat is, a karokat és a vállakat, a lábakról nem is szólva. A kerékpározás aerob mozgásforma, és attól függetlenül, hogy hatását csak a combban érezzük, mindenünket átmozgatja.

Léteznek sportok, amelyekhez a saját testünk erejét kell használnunk, ha formálódni, izmosodni akarunk. Például a futás minden formája csak a saját súlyunkat használja. Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb kalóriaégető mozgás, a lábakon pedig formálódik az izom, szépül a vádli. A futás adagot csak türelmesen és fokozatosan szabad emelni. Az aerob kapacitás már az elején javul, valamint nő a keringési rendszer hatékonysága.

NIKE futócipők, futóruházat 20 % kedvezménnyel az USA Sportban (Dombóvár, Spar Üzletház)

A mozgás támogatója az USA Sport.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat