Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2024. Augusztus 10. 09:34, szombat | Sport
Forrás: MTI

Kikapott a világbajnok horvátoktól, bronzért játszhat a férfi vízilabda-válogatott

Kikapott a világbajnok horvátoktól, bronzért játszhat a férfi vízilabda-válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9-8-as vereséget szenvedett a világbajnok horvát csapattól a párizsi olimpia pénteki elődöntőjében, így a bronzéremért játszhat.

Varga Zsolt együttese a találkozó elején még két góllal vezetett ugyan, ezt követően azonban inkább a horvátok akarata érvényesült, és az öt gólt szerző Loren Fatovic vezérletével diadalmaskodtak. A magyarok a mérkőzés során három ötméterest is kihagytak, a hajrában pedig kétszer is emberelőnyben támadhattak az egyenlítésért.

A magyar csapat így akárcsak három évvel ezelőtt Tokióban, ezúttal is a bronzéremért szállhat harcba az olimpia zárónapján, ellenfele az Egyesült Államok válogatottja lesz.

Címkék: olimpia, vízilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 23. 15:40, szerda | Sport

Benyó Máté kétszeres Magyar Bajnok lett a SlovakiaRingen

A Korda Racing versenyzője három nemzeti bajnokság mezőnyét maga mögé utasítva magabiztos győzelmet aratott a FIA CEZ sorozat és a magyar bajnokság utolsó, közös állomásán a Supercarok között.

2024. Október 23. 08:08, szerda | Sport

Bajnokok Ligája - Kétgólos hátrányból fordított a Real Madrid, története első BL-győzelmét aratta a Girona

A címvédő Real Madrid kétgólos hátrányból fordítva 5-2-re nyert otthon a játéknap előtt százszázalékos Borussia Dortmund ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában.