Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2011. Január 04. 09:19, kedd | Helyi

Kitesznek magukért a reménységesek

Kitesznek magukért a reménységesek

Azt mondod: bensőséges ünnepi hangulat? Azt mondom: a Reménység Napközi Otthon hagyományos karácsonyi műsora. A fogyatékkal élők komplex rehabilitációjával foglalkozó dombóvári intézmény 2010. december 20-án ismét elbájolta népes k

Úgy tűnik, az általuk kidolgozott hagyományos karácsonyi recept évről-évre a közönség előtti siker lehetőségét tartogatja számukra. Lássuk, mi a titkuk! Először is végy egy fogyatékkal élő fiatalokból és pedagógusokból álló együttest, akik úgy játszanak és énekelnek, hogy az embernek a szeméből a könny is kicsordul a meghatottságtól. Rendezz vásárt is az otthonban foglalkoztatottak szebbnél szebb kézműves munkáiból. Végül, de nem utolsó sorban, a sok kellemes élményből még éppen csak felocsúdó vendégeidet kínáld meg finomsággokkal.

Hogy a recept ismét bevált, tanúsíthatják a Kinizsi utcai intézmény nagytermét megtöltő vendégek, akik ezen alkalommal már az együttes harmadik lemezéről felhangzó daloknak is tapsolhattak. A 2006-ban megjelent „Hajszál” és a 2007-es „Barátok Között" című albumok után 2010 karácsonyára megjelent a Reménysugár Zenekar „Elmondom, elmondom, merre jártam” című CD-je. Mindenkinek, aki teheti, javasoljuk, hogy vásároljon lemezeikből. De ha csak bele akarnak hallgatni az utókornak is megörökített repertoárjukba, megtehetik ide kattintva:

http://baratikor.com/remeny

Sem a megvásárolható, ajándékötletnek is kitűnő dísz- és használati tárgyak (lásd a hívóképünket), sem a szeretetvendégség során kínált eledel nem hagytak kívánnivalót maguk után. Az együttes műsorának hangulatáról és mindezekről is meggyőződhet, amennyiben megnézi képgalériánkat ide klikelve:

http://www.infodombovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/szorakozas/a_remenyseg_otthon_karacsonyi_musora/

Ha eddig nem ismerte őket, lehet, hogy el sem tudja képzelni, még mi mindennel foglalkoznak, mennyi különböző terméket és szolgáltatást nyújtanak. Érdekli ez Önt? Ha igen, látogasson el weboldalukra az alábbi hivatkozás segítségével:

www.remenysegdvar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 27. 11:49, péntek | Helyi

Göllei szülőháza előtt emlékeztek Fekete István születésének 123. évfordulójára

Fekete István születésének 123. évfordulója alkalmából január 25-én a Helyi Értéktár Bizottság tagjai koszorúztak az író göllei szülőháza előtt álló bronz szobránál.

2023. Január 27. 11:36, péntek | Helyi

A Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum első ülését tartotta 2023-ban

Január 25-én ült össze és folytatta a megkezdett munkát a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a Városháza Ujváry termében.

2023. Január 26. 14:33, csütörtök | Helyi

Gyászhír

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lukács Sándor volt MÁV dolgozó életének 65. évében elhunyt.

2023. Január 26. 08:00, csütörtök | Helyi

A dombóvári kertbarátok mindent megtettek a bőséges szőlőtermés érdekében

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület leglelkesebb tagjai a Vince-napi hagyományok szerint három szőlőt látogattak meg, hogy a „Vince vesszők” állapotából megjósolják az idei termést.