Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2011. Január 04. 09:19, kedd | Helyi

Kitesznek magukért a reménységesek

Kitesznek magukért a reménységesek

Azt mondod: bensőséges ünnepi hangulat? Azt mondom: a Reménység Napközi Otthon hagyományos karácsonyi műsora. A fogyatékkal élők komplex rehabilitációjával foglalkozó dombóvári intézmény 2010. december 20-án ismét elbájolta népes k

Úgy tűnik, az általuk kidolgozott hagyományos karácsonyi recept évről-évre a közönség előtti siker lehetőségét tartogatja számukra. Lássuk, mi a titkuk! Először is végy egy fogyatékkal élő fiatalokból és pedagógusokból álló együttest, akik úgy játszanak és énekelnek, hogy az embernek a szeméből a könny is kicsordul a meghatottságtól. Rendezz vásárt is az otthonban foglalkoztatottak szebbnél szebb kézműves munkáiból. Végül, de nem utolsó sorban, a sok kellemes élményből még éppen csak felocsúdó vendégeidet kínáld meg finomsággokkal.

Hogy a recept ismét bevált, tanúsíthatják a Kinizsi utcai intézmény nagytermét megtöltő vendégek, akik ezen alkalommal már az együttes harmadik lemezéről felhangzó daloknak is tapsolhattak. A 2006-ban megjelent „Hajszál” és a 2007-es „Barátok Között" című albumok után 2010 karácsonyára megjelent a Reménysugár Zenekar „Elmondom, elmondom, merre jártam” című CD-je. Mindenkinek, aki teheti, javasoljuk, hogy vásároljon lemezeikből. De ha csak bele akarnak hallgatni az utókornak is megörökített repertoárjukba, megtehetik ide kattintva:

http://baratikor.com/remeny

Sem a megvásárolható, ajándékötletnek is kitűnő dísz- és használati tárgyak (lásd a hívóképünket), sem a szeretetvendégség során kínált eledel nem hagytak kívánnivalót maguk után. Az együttes műsorának hangulatáról és mindezekről is meggyőződhet, amennyiben megnézi képgalériánkat ide klikelve:

http://www.infodombovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/szorakozas/a_remenyseg_otthon_karacsonyi_musora/

Ha eddig nem ismerte őket, lehet, hogy el sem tudja képzelni, még mi mindennel foglalkoznak, mennyi különböző terméket és szolgáltatást nyújtanak. Érdekli ez Önt? Ha igen, látogasson el weboldalukra az alábbi hivatkozás segítségével:

www.remenysegdvar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 15:49, szombat | Helyi

A tehetség mindenkié

Kaposvár, Győr, Budapest, Szolnok, Zalaszentgrót, Pécs, Tamási, Segesd után Dombóváron nyílt meg a második „…Benned a létra” országos vándorkiállítás, az egy éves programsorozat zárórendezvényeként.

2022. Június 24. 23:43, péntek | Helyi

Országos koncertsorozat a Magyar Rádió Művészeti Együttesei előadásában

25 város és csaknem 100 fellépő csatlakozott a Zenélő Magyarország programsorozathoz. A Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek komolyzenei karavánja ismét házhoz viszi a legszebb klasszikus dallamokat.

2022. Június 24. 13:00, péntek | Helyi

Eredményesen szerepeltek a Dombóvári Judo Klub versenyzői

A Kaszó Regionális Rangsorversenyen vett részt a Dombóvári Judo Club június 12-én.

2022. Június 24. 09:00, péntek | Helyi

Dombóvár volt a házigazdája a Castrum Bene Egyesület 26. vándorgyűlésének

A háromnapos rendezvényt Feld István, az egyesület elnöke nyitotta meg.