Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Január 04. 09:19, kedd | Helyi

Kitesznek magukért a reménységesek

Kitesznek magukért a reménységesek

Azt mondod: bensőséges ünnepi hangulat? Azt mondom: a Reménység Napközi Otthon hagyományos karácsonyi műsora. A fogyatékkal élők komplex rehabilitációjával foglalkozó dombóvári intézmény 2010. december 20-án ismét elbájolta népes k

Úgy tűnik, az általuk kidolgozott hagyományos karácsonyi recept évről-évre a közönség előtti siker lehetőségét tartogatja számukra. Lássuk, mi a titkuk! Először is végy egy fogyatékkal élő fiatalokból és pedagógusokból álló együttest, akik úgy játszanak és énekelnek, hogy az embernek a szeméből a könny is kicsordul a meghatottságtól. Rendezz vásárt is az otthonban foglalkoztatottak szebbnél szebb kézműves munkáiból. Végül, de nem utolsó sorban, a sok kellemes élményből még éppen csak felocsúdó vendégeidet kínáld meg finomsággokkal.

Hogy a recept ismét bevált, tanúsíthatják a Kinizsi utcai intézmény nagytermét megtöltő vendégek, akik ezen alkalommal már az együttes harmadik lemezéről felhangzó daloknak is tapsolhattak. A 2006-ban megjelent „Hajszál” és a 2007-es „Barátok Között" című albumok után 2010 karácsonyára megjelent a Reménysugár Zenekar „Elmondom, elmondom, merre jártam” című CD-je. Mindenkinek, aki teheti, javasoljuk, hogy vásároljon lemezeikből. De ha csak bele akarnak hallgatni az utókornak is megörökített repertoárjukba, megtehetik ide kattintva:

http://baratikor.com/remeny

Sem a megvásárolható, ajándékötletnek is kitűnő dísz- és használati tárgyak (lásd a hívóképünket), sem a szeretetvendégség során kínált eledel nem hagytak kívánnivalót maguk után. Az együttes műsorának hangulatáról és mindezekről is meggyőződhet, amennyiben megnézi képgalériánkat ide klikelve:

http://www.infodombovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/szorakozas/a_remenyseg_otthon_karacsonyi_musora/

Ha eddig nem ismerte őket, lehet, hogy el sem tudja képzelni, még mi mindennel foglalkoznak, mennyi különböző terméket és szolgáltatást nyújtanak. Érdekli ez Önt? Ha igen, látogasson el weboldalukra az alábbi hivatkozás segítségével:

www.remenysegdvar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.