Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2011. Január 04. 09:19, kedd | Helyi

Kitesznek magukért a reménységesek

Kitesznek magukért a reménységesek

Azt mondod: bensőséges ünnepi hangulat? Azt mondom: a Reménység Napközi Otthon hagyományos karácsonyi műsora. A fogyatékkal élők komplex rehabilitációjával foglalkozó dombóvári intézmény 2010. december 20-án ismét elbájolta népes k

Úgy tűnik, az általuk kidolgozott hagyományos karácsonyi recept évről-évre a közönség előtti siker lehetőségét tartogatja számukra. Lássuk, mi a titkuk! Először is végy egy fogyatékkal élő fiatalokból és pedagógusokból álló együttest, akik úgy játszanak és énekelnek, hogy az embernek a szeméből a könny is kicsordul a meghatottságtól. Rendezz vásárt is az otthonban foglalkoztatottak szebbnél szebb kézműves munkáiból. Végül, de nem utolsó sorban, a sok kellemes élményből még éppen csak felocsúdó vendégeidet kínáld meg finomsággokkal.

Hogy a recept ismét bevált, tanúsíthatják a Kinizsi utcai intézmény nagytermét megtöltő vendégek, akik ezen alkalommal már az együttes harmadik lemezéről felhangzó daloknak is tapsolhattak. A 2006-ban megjelent „Hajszál” és a 2007-es „Barátok Között" című albumok után 2010 karácsonyára megjelent a Reménysugár Zenekar „Elmondom, elmondom, merre jártam” című CD-je. Mindenkinek, aki teheti, javasoljuk, hogy vásároljon lemezeikből. De ha csak bele akarnak hallgatni az utókornak is megörökített repertoárjukba, megtehetik ide kattintva:

http://baratikor.com/remeny

Sem a megvásárolható, ajándékötletnek is kitűnő dísz- és használati tárgyak (lásd a hívóképünket), sem a szeretetvendégség során kínált eledel nem hagytak kívánnivalót maguk után. Az együttes műsorának hangulatáról és mindezekről is meggyőződhet, amennyiben megnézi képgalériánkat ide klikelve:

http://www.infodombovar.hu/szorakozonegyed/galeriak/szorakozas/a_remenyseg_otthon_karacsonyi_musora/

Ha eddig nem ismerte őket, lehet, hogy el sem tudja képzelni, még mi mindennel foglalkoznak, mennyi különböző terméket és szolgáltatást nyújtanak. Érdekli ez Önt? Ha igen, látogasson el weboldalukra az alábbi hivatkozás segítségével:

www.remenysegdvar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.