Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2013. Március 05. 10:54, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros

Közeleg a hosszú hétvége

Közeleg a hosszú hétvége

Hosszú hétvége. Ki ne mosolyodna el, még ha csak mélyen is ennek hallatán. Amikor csütörtökön véget ér a hét, emberek ezrei, tízezrei veszik nyakukba az országot, hogy pihenésre kikapcsolódásra találjanak valahol.

Az idő pénz, szokták mondani, ebben az esetben akkor gazdagabbak leszünk egy nappal. Idén Március 15-e is megajándékoz minket egy hosszú hétvégével. Péntek, szombat és vasárnap áll rendelkezésünkre, hogy ki ki a neki tetsző módon használja ki ezt a három napot a pihenésre, kikapcsolódásra.

Ahány ember annyiféle képen tölti el március 15-i hétvégét az ünnepi megemlékezések mellett. Ha az időjárás kedvez a horgászat szerelmeseinek, ők minden bizonnyal kedvelt helyeiken a vízpart mellett töltik el az időt. Fiatalok bulizással, barátaikkal szervezett közös programokkal használják ki a lehetőséget. A hosszú hétvége remek apropó a pároknak egy együtt töltött hétvégére, az ország valamely kellemes vidékén. A családok is több időt tudnak egymásra szentelni az egy nappal hosszabb hétvégén. A diákok, dolgozók egyaránt örülnek, hogy a péntek reggel nem a szokásos módon telik. Nem kell 3/4 8-ra az osztályterembe, munkahelyekre beérni. Ez a péntek a pihenés jegyében telik.

Ilyenkor a szállodák, hotelek, wellness központok lehetőségeinek bő választékából nehéz a legjobb döntést meghozni. A ritkán adódó alkalmat, mindenki kellemes környezetben szeretné eltölteni. Aki Győr belvárosában, nyugodt környezetben kívánja eltölteni a hosszú hétvégéjét, a Hotel Szieszta kiváló lehetőséget kínál. Párok, családok, szórakozni vágyó fiatalok egyaránt megtalálják itt, a felhőtlen hétvégéhez szükséges környezetet.

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 06:00, szerda | Belföld

Budapestre látogat pénteken a svéd miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök meghívására munkalátogatásra Budapestre utazik Ulf Kristersson, Svédország miniszterelnöke február 23-án - jelentette be közleményében Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Február 20. 16:15, kedd | Belföld

Munkácsy Mihályra emlékeztek születésének 180. évfordulóján a Fiumei úti sírkertben

Munkácsy Mihály festőművész születésének 180. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést kedden a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) a Fiumei úti sírkertben.

2024. Február 20. 10:38, kedd | Belföld

Szakadékba zuhant gyermeket mentettek a tűzoltók és a speciális mentők

Egy hétvégi kiránduláson történt a baleset, Mátraházánál, a Veronika-rét közelében.