Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Július 02. 14:08, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Levágta a lábbilincsét és megszökött - VIDEÓVAL

Levágta a lábbilincsét és megszökött - VIDEÓVAL

A pomázi és a békásmegyeri rendőrök szakították meg egy 43 éves férfi önkényes eltávozását, aki levágta a lábbilincsét és megszökött a bűnügyi felügyeletből.

A pomázi rendőröket küldték 2021. június 30-án 20 óra 25 perckor egy helyi címre, ahonnan egy lopás bűntett elkövetése miatt elrendelt bűnügyi felügyelet végrehajtásaként megállapított lakásból az elektronikus nyomkövető megrongálódásáról érkezett jelzés. A riasztás valós volt, kiderült, a 43 éves H. Attila levágta bokájáról az eszközt, majd ismeretlen helyre szökött – közölte a rendőrség pénteken.

A lakcím közelében találtak egy szürke színű, kitolt pengéjű sniccert, valamint a kerítés tövében a levágott nyomkövetőt. Személyismeretük súgta, merre menekülhetett a szökevény. Nyomába eredve indultak egy III. kerületi házhoz, amelyet pillanatok alatt körbe zártak. A további lehetséges menekülési útvonalak blokkolásával megakadályozták az elinalást, a teraszajtó dinamikus benyomásával a magára zárkózást. A következő pillanatban H. Attila a bilincselés rövid idejét az ágyon hasalva, Áron, a szolgálati kutya közeli társaságában töltötte, hosszasabban a Szentendrei Rendőrkapitányság előállító helyiségében időzött.

Az őrizetbe vett H. Attilával szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.