Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2022. Március 18. 08:45, péntek | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Magyarosi Sándornét 95. születésnapja alkalmából köszöntötték

Magyarosi Sándornét 95. születésnapja alkalmából köszöntötték

95. születésnapja alkalmából köszöntötte Magyarosi Sándornét dr. Németh Tímea alpolgármester asszony és Pintér Szilárd polgármester.

Katica néni a Gondviselés Háza Aranysziget Idősek Otthonában lakik tavaly nyár óta. Látását leszámítva szinte tökéletes egészségnek örvend. Népes családja örül, hogy végre meglátogathatták (pandémia miatti korlátozások feloldása után) és együtt ünnepelhettek vele. Az öt testvér közül még négyen lányok élnek, egyik húga is itt tudott lenni az ünnepségen.
Négy fiú gyermeknek adott életet, háztartásbeli asszonyként a gyermekeit, majd unokáit nevelte. Kedvenc időtöltése az olvasás, rejtvényfejtés, térkép olvasás, sajnos ezeknek most nem tud hódolni a szemei miatt, de hamarosan újra foglalkozhat kedvenc tevékenységeivel. Szeret kötni, a család minden tagjának készített már több ruhadarabot.

Jó egészséget kívánunk! Isten éltesse sokáig!

Címkék: születésnap

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 16:19, hétfő | Helyi

Megválasztották az év borait Dombóváron

Az Éles Simon Kertbarát Egyesület Dombóvár borversenyének ünnepélyes eredményhirdetésén vett részt Pintér Szilárd polgármester március 25-én a Dombóvári Művelődési Házban.

2023. Március 25. 11:45, szombat | Helyi

Március 20-án rendezték meg Dombóváron a Mezei futóverseny alapszintű diákolimpiát

A Dombóvári Szigeterdőben az idei első tavaszi diákolimpia versenyre 15 fiú és 13 leány csapat nevezett, négy korcsoportban hirdettek eredményt, csapatban és egyéni versenyszámban az első három helyezettet díjazták.

2023. Március 23. 15:12, csütörtök | Helyi

Elkezdődött az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása

A munkaterület átadása után elindult az Arany János téri orvosi rendelő belső felújítása tárgyában a beruházás a kormány egyedi támogatásával.

2023. Március 22. 10:18, szerda | Helyi

Már olvasható a Dombóvári Szuperinfó aktuális száma

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!