Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Február 26. 15:06, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Megerőszakolta, majd megverte a nőt

Megerőszakolta, majd megverte a nőt

Befejezték a rendőrök annak a 24 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint megtámadott és megerőszakolt egy fiatal nőt Kistarcsán.

Egy férfi egy kistarcsai szántóföldön megerőszakolt egy nőt. Az áldozat részletesen beszámolt arról, hogy támadója mögé lépett és hátulról mindkét kezével átfogta a nyakát, majd maga előtt tolva egy mezőgazdasági területre lökdöste. A férfi a sértett nadrágját letépte és akarata ellenére megerőszakolta – részletezte a 2021. március 9-én történt esetet a rendőrség.

Kifejtve, hogy a rémült nő hiába próbált szabadulni és segítségért kiáltani, támadója megfenyegette, ha nem marad csendben, meghal. Kapálózás közben a nőnek sikerült a lábával eltolnia magától a férfit, amit az erőszakoskodó úgy torolt meg, hogy halántékon rúgta és ököllel arcon ütötte áldozatát, majd elmenekült a helyszínről. A nő könnyű sérülést szenvedett.

A gödöllői rendőrök a támadó után tűvé tették a környéket, másnap este már a kihallgató helyiségben faggatták - részben ismerte el az erőszakos bűncselekmény elkövetését. Azt vallotta, hogy a támadás előtt kábítószert fogyasztott, a bántalmazásról csak halovány emlékfoszlányai vannak, azt viszont tudja, hogy az együttlétért fizetett, erről a sértettel is megállapodtak.

A jelenleg is letartóztatott 24 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.