Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. November 09. 10:00, csütörtök | Helyi

Önkéntes köszöntő gálát tartottak a nagycsaládos egyesületek

Önkéntes köszöntő gálát tartottak a nagycsaládos egyesületek

Dombóváron rendezték meg a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Al-Dunai régiójának éves nagy gáláját.

Örömmel támogatta Pintér Szilárd polgármester a program megvalósulását. Kezdeményezésére Dombóvár Város Önkormányzata, a Dombóvári Művelődési Ház, az Eatrend Kft. és a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola is támogatóként állt a szervezet mögé.

Az Életfa Nagycsaládos Egyesület házigazdagként színvonalas műsorral és rengeteg munkával készült a régiós ünnepre. Az eseményen köszöntőt mondott Pintér Szilárd polgármester, Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökasszonya, Német Zsuzsanna, az Életfa Nagycsaládos Egyesület elnökasszonya és Vargáné Kunczt Orolya, az Al-Duna régió vezetője.

A színes programokat és előadásokat követően került sor az önkéntesek köszöntésére és ajándékozására, összesen 15 egyesület közel hetven tagja kapott elismerést.

„Az Életfa Nagycsaládos Egyesület dombóvári szervezetének jelentősége is kiemelendő a település életében. Büszke vagyok, hogy a megalakulásukhoz vezető első lépéseket együtt tehettük meg. Azóta is egy szoros együttműködés és kölcsönös segítés jellemzi az egyesület, valamint az önkormányzat kapcsolatát.
Munkám során helyi szinten is gyermekeink biztos jövőjéért dolgozom.

A dombóvári nevelési és oktatási intézmények többsége ma már egyházi fenntartású, ezáltal olyan értékeket és szemléletmódot kaphatnak a gyerekek a családról, életről, melyet az otthonról hozott értékrenddel összegyúrva bizton állíthatom, hogy pozitív hozadéka lesz az életük és jövőjük során." - emelte ki köszöntőjében Pintér Szilárd polgármester.

Közreműködők: a kaposszekcsői Tűzlepkék néptánccsoportja, a Csiporkák két kis táncosával, Németh Kerka Júliával és Németh Kende Zerinddel, Orlai Katalin vezetésével, a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont ütőhangszeres növendékei Pápai László vezetésével. Versmondók: Balázs Aletta, Máté Júlianna, Ungvári Anna, Ungvári Flóra és Omray Zsigmond.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.