Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2023. November 09. 10:00, csütörtök | Helyi

Önkéntes köszöntő gálát tartottak a nagycsaládos egyesületek

Önkéntes köszöntő gálát tartottak a nagycsaládos egyesületek

Dombóváron rendezték meg a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Al-Dunai régiójának éves nagy gáláját.

Örömmel támogatta Pintér Szilárd polgármester a program megvalósulását. Kezdeményezésére Dombóvár Város Önkormányzata, a Dombóvári Művelődési Ház, az Eatrend Kft. és a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola is támogatóként állt a szervezet mögé.

Az Életfa Nagycsaládos Egyesület házigazdagként színvonalas műsorral és rengeteg munkával készült a régiós ünnepre. Az eseményen köszöntőt mondott Pintér Szilárd polgármester, Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökasszonya, Német Zsuzsanna, az Életfa Nagycsaládos Egyesület elnökasszonya és Vargáné Kunczt Orolya, az Al-Duna régió vezetője.

A színes programokat és előadásokat követően került sor az önkéntesek köszöntésére és ajándékozására, összesen 15 egyesület közel hetven tagja kapott elismerést.

„Az Életfa Nagycsaládos Egyesület dombóvári szervezetének jelentősége is kiemelendő a település életében. Büszke vagyok, hogy a megalakulásukhoz vezető első lépéseket együtt tehettük meg. Azóta is egy szoros együttműködés és kölcsönös segítés jellemzi az egyesület, valamint az önkormányzat kapcsolatát.
Munkám során helyi szinten is gyermekeink biztos jövőjéért dolgozom.

A dombóvári nevelési és oktatási intézmények többsége ma már egyházi fenntartású, ezáltal olyan értékeket és szemléletmódot kaphatnak a gyerekek a családról, életről, melyet az otthonról hozott értékrenddel összegyúrva bizton állíthatom, hogy pozitív hozadéka lesz az életük és jövőjük során." - emelte ki köszöntőjében Pintér Szilárd polgármester.

Közreműködők: a kaposszekcsői Tűzlepkék néptánccsoportja, a Csiporkák két kis táncosával, Németh Kerka Júliával és Németh Kende Zerinddel, Orlai Katalin vezetésével, a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont ütőhangszeres növendékei Pápai László vezetésével. Versmondók: Balázs Aletta, Máté Júlianna, Ungvári Anna, Ungvári Flóra és Omray Zsigmond.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 13. 10:00, csütörtök | Helyi

Változik a dombóvári gyermekorvosok rendelési ideje a nyári szünetben

Tájékoztatás a dombóvári gyermekorvosok rendelési idejéről 2024. június 17-től szeptember 10-ig.

2024. Június 12. 14:13, szerda | Helyi

Újabb elismerés a dombóvári Rozsusa-Bau Kft-nek

Dávid Roland, a Rozsusa-Bau Kft. ügyvezetője nyilatkozott az idei év történéseiről:

2024. Június 11. 10:34, kedd | Helyi

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság Dombóváron

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság rajtolt el a Z2-ben. Ismét egy rangos eseménynek adott otthont Dombóvár.

2024. Június 10. 13:27, hétfő | Helyi

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.