Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2016. Január 30. 10:05, szombat | Belföld
Forrás: TriVial Communications & Consulting sajtóközlemény

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

A Greenfield Hotel Golf&Spa**** egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében.

A képzett személyzet a wellness kezelések választéka, valamint a „Soft All Inclusive” szolgáltatás még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést.

Az MSZÉSZ év szállodája 2015 pályázatának eredményhirdetése január 22-én volt Budapesten, ahol - a tavaly elnyert „Legnagyobb piaci javulás” különdíja után – az Accent Hotels üzemeltetésében álló Greenfield Hotel Golf&Spa**** a legjobb újrapozicionálást, vagyis a legeredményesebb átalakulást elismerő Főnix különdíjban részesült.

Immár tíz éve indult útjára a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával a hazai szolgáltatások minőségét értékelő Magyar Turizmus Minőségi Díj. Alapításának célja versenyképesség javítása és lehetőségek kiszélesítése. A Minőségi Díj azokat a magyar turisztikai szolgáltatókat különbözteti meg, melyek folyamatosan erőfeszítéseket tesznek a minőség javítása érdekében. A díj ünnepélyes átadására, a napokban kerül sor.

A bükfürdői hotel további sikere, hogy a vendégek 2015-ben leadott értékelései alapján a Booking.com Kiválósági Díjában is részesült. A népszerű portál a visszajelzések szempontjából megkerülhetetlen, így a látogatók bízhatnak abban, hogy az ott található bejegyzések valódi élményeken alapulnak.

A német FIT Reisen utazási iroda a vendégek véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf&Spa****-t beválasztotta a Fit Premium Hotelek közé. Az iroda, a kérdőíves módszert alkalmazva, a közönség szavazatai alapján osztja ki a megtisztelő díjakat Health and Spa, Ayurveda és Wellness and Beauty kategóriában a legtöbb szavazatot szerző szállodáknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 25. 11:27, vasárnap | Belföld

Tömegbaleset az M7-esen - Videó

Több helyszínen több gépkocsi karambolozott a vasárnap reggeli órákban az M7-es autópálya mindkét oldalán.

2024. Február 25. 08:40, vasárnap | Belföld

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.

2024. Február 25. 08:37, vasárnap | Belföld

Minden webáruháznak szerződnie kell a Magyar Postával

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít.

2024. Február 25. 08:35, vasárnap | Belföld

Kocsis Máté: új gyermekvédelmi rendszert kell kialakítani

Új gyermekvédelmi rendszer kialakításának igényét fogalmazta meg a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol elmondta: tiszta, világos szabályokra és felügyeletre van szükség.