Városlista
2021. augusztus 5, csütörtök - Krisztina

Hírek

2021. Július 19. 13:04, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőr-roma közös értekezlet Tamásiban és Dombóváron

Rendőr-roma közös értekezlet Tamásiban és Dombóváron

A Tolna megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport és a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselői találkoztak a megye két városában.

Közös egyeztető fórumot szervezett 2021. július 15 én Tamásiban és július 16-án Dombóváron a Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport. Az értekezletre meghívást kaptak a Tolna megyében működő nemzetiségi önkormányzatok is.
A Tamásiban megtartott értekezleten dr. Kuti István rendőr ezredes, a város rendőrkapitánya és a szakterületek vezetői értékelték a 2020-as év közös munkáját, és felvázolták az idei év feladatait.
középen

A péntek délelőtt, a Dombóvári Rendőrkapitányságon megtartott egyeztető fórumon a térség nemzetiségi vezetőit dr. Bognár Szilveszter rendőr ezredes, a város rendőrkapitánya köszöntötte. Az értekezleten a kistérségben felmerülő legfontosabb problémákat vitatták meg. Értékelték a 2020-as évet és a 2021-es év első félévét, és közösen határozták meg a 2021 második felében elvégzendő feladatokat.

Az egyeztetések legfontosabb célja az volt, hogy a tamási és a dombóvári kistérségben működő nemzetiségi önkormányzatok és a rendőrség munkatársai a mindennapokban még hatékonyabban működjenek együtt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 05. 08:27, csütörtök | Helyi

Újabb értékes leletre bukkantak a „Gólyavárnál”

Berta Adrián, a tanszék munkatársa és a feltárás vezetője örömmel számolt be arról, hogy egy gyertyatartó került elő a kutatómunka során, amely egy újabb értékes lelet a sok apróbb tárgyi emlék között.

2021. Augusztus 03. 18:31, kedd | Helyi

6 arany-, 6 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek a Dombóvári Karatesuli versenyzői Szlovéniában

SKDUN Shotokan Karate Európa Bajnokság és Utánpótlás Kupa verseny volt a hétvégén Novo Mesto településen, Szlovéniában.

2021. Augusztus 02. 13:14, hétfő | Helyi

Újabb dokumentumfilm készül Fekete Istvánról

Budapestről Babai János producer és két munkatársa Czetele Győző és Pátkai Ádám felkereste többek között a dombóvári Fekete István Múzeumot is, ahol felvétel készült a múzeum történetéről és annak újabb bővítéséről is.

2021. Augusztus 01. 09:15, vasárnap | Helyi

Tóth Lili Anna óriási egyéni csúcsa is kevés volt a döntőbe jutáshoz

A dombóvári születésű atléta hetedik helyén ért célba.