Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Január 31. 08:56, kedd | Helyi

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Január 27-én két esetben az elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset Dombóváron illetve a 6107-es és 61-es számú utak kereszteződésben Szakcs térségében.

A 611-es számú úton Kaposszekcsőnél egy „ráfutásos” baleset okozott fennakadást. Egy nagy sebességgel Dombóvár felé haladó jármű vezetője észlelte ugyan, hogy egy előtte szabályosan közlekedő, az alárendelt útról balra kanyarodni szándékozó kocsi elindult, de a fékezés és jobbra kormányzás ellenére sem tudta elkerülni az ütközést, majd a jobb oldali füves árokba letérve állt meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.