Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. November 07. 13:26, kedd | Belföld
Forrás: mti

Szexuális szerepjáték közben megfojtott egy nőt

Szexuális szerepjáték közben megfojtott egy nőt

A bíróság első fokon hét év börtönre ítélte azt a férfit, aki szexuális szerepjáték közben fojtott meg egy prostituáltat a fővárosban - közölte a Budapest Környéki Törvényszék kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a vádlott 2015. december 10-én egy szexuális szolgáltatást kínáló oldalon ismerkedett meg a sértettel, aki álnéven hirdette magát és azonnal rendelkezésre állt.

A nő 50 ezer forintot kért egy éjszakáért, amiben meg is állapodtak, azt is megbeszélték, hogy a vádlott "kikötözős szexuális szerepjátékot" szeretne játszani. A férfi lakásán úgy szeretkeztek, hogy a sértett a hasán feküdt, a keze össze volt kötözve hátul, a vádlott pedig az ágyon mögötte helyezkedett el. Majd a férfi gondolt egyet, és a nadrágszíjával közösülés közben 8-10 percen keresztül fojtogatta a nőt, egészen addig, amíg már nem adott életjelet.

Amikor a vádlott tudatára ébredt tettének, autója csomagtartójába tette az élettelen testet és a sértett összes holmiját. Utóbbiakat kiszórta az autóból, majd egy kitette a holttestet is. A férfi éjfél körül ért haza, és a történtekről senkinek sem beszélt.

A holttestet egy kamionsofőr vette észre, és közben a nő eltűnését édesanyja is bejelentette a rendőrségen.

Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott