Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2012. Március 07. 11:32, szerda | PR
Forrás: Dr. Gothár Mária

Szúrjunk ki a felesleges kilókkal!

Szúrjunk ki a felesleges kilókkal!

Az egészséges táplálkozás alapelveit ma mindenki ismerheti, a médiából dől ránk az információ, jó tanács. A hallottakat megtartani azonban sokkal nehezebb. Nehéz, de nem lehetetlen!

A túlsúly okozta „mókuskerék” problémája sokunk számára ismert: a szükségesnél több kalóriát, és kevesebb folyadékot fogyasztunk- azt is rossz elosztásban- s még kevesebbet mozgunk. Anyagcserénk lelassul, észrevétlenül kúsznak fel a kilogrammok, ruháink kényelmetlenek, tükörbe nézni, mérlegre állni pedig egyre kevésbé akarunk. Bánatunkat pedig jó falatokkal oldjuk…Mindez tovább rontja közérzetünket, hangulatunkat, időskori egészségünk alapjait. Először gondolati szinten kell eljutni a változás szükségességének felismeréséhez. A tavasz közeledtével sokan pánikszerűen, rövid idő alatt akarnak megszabadulni a túlsúlytól, s csábító gondolat, ha azt halljuk, hogy ezért nem kell tennünk erőfeszítéseket. A „semmiért valamit” pedig nem létezik!
Aki változtatni szeretne, a fülakupunktúrás kezelések segítségével jó eséllyel kerülhet közelebb optimális testsúlyához. Akaraterő, sőt lemondás is szükséges, de kínszenvedés és éhezés nélkül tartós eredmény érhető el. A fülakupunktúra a szenvedélybetegségek kiegészítő kezeléseként a mértéktelen evés, az állandó éhségérzet leküzdésében hatékony segítség. Segít a felhalmozódott víz kiürítésében, méregtelenítésben. A kezelések utáni csökkent éhségérzet miatt kevesebb ételt is elég fogyasztani, a teltségérzet előbb jelentkezik. A módszer nagy előnye, hogy míg a hagyományos, koplalásos fogyókúrák mellett a közérzet gyakran romlik, addig az akupunktúrával történő fogyás mellett a vegetatív idegrendszer harmonizálásával egyidejűleg kellemes, nyugodt közérzet tartható fenn.

A fülakupunktúra egyszerű, mellékhatásoktól mentes, minimális kellemetlenséggel vagy azzal sem járó segítség a fogyásban. Általában heti 1-1,5 kg fogyás érhető el, egyéni különbségek természetesen vannak. Cél, hogy a kezelések (ideális esetben heti három alkalom) alatt a páciensek megtanulják a helyes életmódbeli és diétás változtatásokat, melyeket alkalmazva közérzetük javul, testsúlyuk csökken, képesek ismét kiegyensúlyozott emberként élni mindennapjaikat.

Fülakupunktúrás addiktológiai magánrendelés Dombóvár, Ady E. u. 60.
Bejelentkezés: 06-30-9850-171
Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek: 15-19 óráig.
Dr. Gothár Mária orvos- természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 13. 14:59, kedd | PR

K&H: iskolapadba ülhetnek a bankárok

a mesterséges intelligencia forradalmasítja a bankszférát

2024. Február 13. 14:48, kedd | PR

K&H: több mint 90 ezer gyerek mérte össze pénzügyi tudását

minden korábbinál népszerűbb a K&H Vigyázz, kész, pénz! vetélkedő

2024. Február 05. 14:57, hétfő | PR

Tarolt a rezsi és az agrár CO2 kalkulátor

A legjobb ökoszisztéma építő & fenntarthatósági cégek közé választották a K&H-t

2024. Február 05. 14:48, hétfő | PR

1000 jó embert keres a 10 millió Fa Alapítvány

1000 embert keresünk, aki fogadalmat tesz, hogy az újév minden hónapjában nem több, mindösszesen 1000 Ft-al rendszeresen hozzájárul a 10 millió Fa Közösség céljához – írja honlapján az alapítvány.