Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2021. Június 04. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Újdombóvári utcanyitások

Újdombóvári  utcanyitások

Saját forrásból kerül sor Újdombóváron a megkezdett utcanyitások folytatásához szükséges tervek elkészítésnek finanszírozására, amely a Péczely László, Kodály Zoltán és Fáy András utcákat érinti.

Erről a veszélyhelyzetre való tekintettel Pintér Szilárd polgármester a május végi képviselő-testületi ülés napirendjeként saját hatáskörben döntött. Az elmúlt időszakban tapasztalható, hogy a több gyermeket vállaló családok előszeretettel keresnek Újdombóváron, Kertvárosban számukra megfelelő ingatlanokat, többen szívesen építkeznének.

Az utcanyitásokkal nemcsak a korábban megrekedt folyamatot szeretné a városvezetés orvosolni, hanem a lakossági kéréseknek is szeretne megoldást kínálni a közműbekötések és útépítések tekintetében. Az előzetes felmérések alapján 191 önálló helyrajzi számú telek alakítható ki a három utcában összesen. A teljes tervezési költségre több mint húszmillió forintot fordít Dombóvár Város Önkormányzata, mely tartalmazza a geodéziai munkák, a víziközmű tervezés, a közlekedési építmények és csapadékvíz-elvezetés, a gáz- és a villamosenergia ellátás, valamint a közvilágítás terv tervezési költségeit.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 14:03, hétfő | Helyi

A héten szállítják a zöldhulladékot Dombóváron

A héten aktuális a zöldhulladék szállítás, kérjük Önöket, átlátszó zsákokba gyűjtve helyezzék ki az elszállíttatni kívánt zöldhulladékot a megszokott hulladékszállítási napon reggel 6 óráig.

2021. Június 13. 10:53, vasárnap | Helyi

Puszpán Zoltánnét 90. születésnapja alkalmából köszöntötték

Puszpán Zoltánnét 90. születésnapja alkalmából, valamint neve napján Pintér Szilárd polgármester és Horváth József Lászlóné önkormányzati képviselő köszöntötték.

2021. Június 12. 08:00, szombat | Helyi

170 millió forintból újul meg a Dombóvárt Hőgyésszel összekötő útszakasz

Idén év végéig több mint 6,5 milliárd forintból valósulnak meg útépítési, -felújítási beruházások Potápi Árpád János választókerületében, Tolna megyében.

2021. Június 10. 09:00, csütörtök | Helyi

Tájékoztatás a gyermekorvosi rendelők nyári rendelési ügyeletéről

Az alábbiakban a gyermekorvosi rendelők nyári rendelési ügyeletéről olvashatnak tájékoztatást: