Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2011. November 14. 23:41, hétfő | Helyi
Forrás: infodombovar.hu

Véget ért az első babaszépségversenyünk

Véget ért az első babaszépségversenyünk

Vasárnap éjfélkor lezárult a szavazás az infoDombóvár.hu első babaszépségversenyén. A harminckilenc nap alatt összesen 57 226 szavazat érkezett a benevezett 118 babára. Most kiderül, kik és mit nyertek.

Legfeljebb három éves korú gyerekek fotóival október 30-ig lehetett nevezni az október 6-án elindított és november 13-án éjfélkor lezárult szépségversenyre, amely nyereményeket tartogatott mind a babáknak, mind a szavazóknak.

A babák közül az első díjat, a Völgység-Hegyhát Takarék 25.000 forint értékű ajándékcsomagját és akár 50.000 Ft-ot érő Takarékdobozát a 10.718 szavazatot begyűjtött Pallósi Luca viheti haza. A második díjként a Bánfai Óraszalon által felajánlott Flik-flak gyermek karórát, a Galéria Kerékpárszaküzlet által felajánlott háromkerekű rollert és a TIENS által felajánlott gyermek-kalciumport 10.122 szavazattal Gárdony Alexa tudhatja magáénak. A harmadik helyre 5.028 szavazattal befutó Miklós Hanna nyereményei: vásárlási utalvány 5.000 Ft értékben a Zita Gyerekdivat, kalciumpor gyerekeknek a TIENS, zsúrtorta 2.500 Ft értékben a Bujáki Cukrászda, valamint egy mesekönyv az Ady Könyvesbolt felajánlásában.

A legszebb babák mellett a szerencsés szavazók sem maradtak üres kézzel. A Street One 5.000 Ft értékű vásárlási utalványának nyertese Juszt Henriett lett. Orbán Mária kétszemélyes, 5.000 Ft értékű vacsorának örülhet a Fortuna Étterem jóvoltából. Az USA Sport által felajánlott 5.000 Ft értékű NIKE textil vagy cipő vásárlási utalványt Dékány Ágnes tudhatja magáénak. Gál-Hágendorn Edité lett a Zóra Szépségszalon által biztosított 4.500 Ft értékű (10 alkalmas) szolárium bérlet cacao csöves fekvő szoláriumba. A Nyúlcipő Cipőbolt egyenként 3.000 Ft értékű cipővásárlási utalványainak nyertesei: Mester Szilvia, Kiss Julianna, Andok Viktória, Csengeri Csabáné Évi, Gélo Péter és Balo Renata. Kerekes Diánának 100 perces, 5.500 Ft értékű nyugtató, stresszűző testkezelésben lehet része Zóra Szépségszalonban a test és lélek egyensúlyának megteremtésére Gigi SPA Holt-tengeri gyógykozmetikumokkal. Szintén a Zóra Szépségszalonban, kozmetikai bőrtípusának megfelelő bőrtisztító kezelés jár 5.000 Ft értékben, Gigi Professzionális Kozmetikumokkal Tóth Lászlónak. Míg Vicze Zita egy 5.000 Ft-os Bella Fehérnemű-vásárlási utalványnak örülhet. Szabó István nyereménye egy 4.000 értékű számítástechnikai vásárlási utalvány a Dombó-Ware Számítástechnika felajánlásában. A Bujáki Cukrászdában készülő zsúrtortát vihet haza 2.500 Ft értékben Lénárd Anikó.

A nyerteseknek gratulálunk, e-mailben értesítjük őket.

A versenyről minden részletet megtudhat, haide kattint.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.