Városlista
2023. február 9, csütörtök - Abigél

Hírek

2022. November 14. 07:26, hétfő | Belföld
Forrás: Ügyészség

Videón, ahogy egy anya a pincér arcába önti a halászlét Baján

Videón, ahogy egy anya a pincér arcába önti a halászlét Baján

Nem ízlett nekik az étel.

Garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a Bajai Járási Ügyészség azt a házaspárt, akik egy bajai étteremben kifogásolták az étel minőségét, majd a feleség hirtelen a felszolgálóra borította a halászlével teli tányért. A férj mindezek után rátámadt az őket távozásra felszólító pincérre, míg a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket.

Négyessyné Bodó Marianna, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 150 ezres pénzbüntetést kértek a házaspár mindkét tagjára előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

A gyermekével érkező házaspár augusztus elsején halászlét rendelt egy bajai étterem teraszán. A feleség elégedetlen volt a feltálalt étellel, ezért vitába keveredett a felszolgálóval. Amikor a pincér elkezdte leszedni az asztalt, a nő felkapta a halászlével teli tányérját és a férfi arcába öntötte.

Ezután a felszolgáló távozásra szólította fel, amit többször is meg kellett ismételnie, mire a feleség hangosan fenyegetőzve elindult gyermekével a kijárat felé. Mialatt a pincér a távozó nő után nézett, az addig az asztalnál maradó férj hirtelen felállt és hátulról az alkalmazottra rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a pincért, de nem érte el.

Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak a konyhába menekítették a kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket. A házaspár kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása az étteremben tartózkodókban félelmet, és riadalmat keltett. Az ügyészség garázdaság vétségével vádolja a házaspárt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 08. 13:52, szerda | Belföld

Itt a várva-várt magyar sci-fi előzetese

A Műanyag égbol című film cselekmény 100 évvel előre, 2123 Magyarországára repíti a nézőt.

2023. Február 08. 13:24, szerda | Belföld

Már 16 ember köszönheti az életét a magyar mentőalakulatoknak

Eddig 16 ember köszönheti az életét a magyar mentőalakulatoknak, hamarosan pedig bővül a mentésben résztvevő magyar kontingens Törökországban - közölte Szijjártó Péter.

2023. Február 08. 13:23, szerda | Belföld

BÁV: háromszorosára nőtt a befektetési arany forgalma tavaly

Tavaly 3,3 milliárd forint értékben vásároltak az ügyfelek befektetési célú aranyat, ami a 2021-es forgalom háromszorosa; az értékesített aranytömbök mennyisége december végére elérte a 141 kilogrammot - tájékoztatta a BÁV Zrt.