Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Július 08. 14:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

15 perc alatt elfogták egy rablót Orosházán

15 perc alatt elfogták egy rablót Orosházán

Orosházán megfenyegetett egy fiatalt és elvette a pénzét egy lőkösházi férfi. A rendőrök rövid idő alatt elfogták és őrizetbe vették.

Két fiatalt szólított meg egy férfi július 7-én, 2 óra 30 perc körül Orosházán, a Kossuth téren. Azt kérte a fiúktól, hogy kísérjék el egy orosházi italozóhoz. Amikor az egyik fiatal lemaradt, a 25 éves lőkösházi férfi megfenyegette a másikat és követelte, hogy adja oda a pénzét. A 15 éves fiú megijedt és adott neki több mint tízezer forintot. Ezután a férfi elszaladt a helyszínről. A fiatalok rögtön értesítették a történtekről a rendőrséget. A megadott személyleírás alapján a rendőrök 15 perc alatt elfogták a 25 éves lőkösházi férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást és őrizetbe vette. A nyomozók az elvett pénzt lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.