Városlista
2023. március 30, csütörtök - Zalán

Hírek

2018. Július 08. 14:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

15 perc alatt elfogták egy rablót Orosházán

15 perc alatt elfogták egy rablót Orosházán

Orosházán megfenyegetett egy fiatalt és elvette a pénzét egy lőkösházi férfi. A rendőrök rövid idő alatt elfogták és őrizetbe vették.

Két fiatalt szólított meg egy férfi július 7-én, 2 óra 30 perc körül Orosházán, a Kossuth téren. Azt kérte a fiúktól, hogy kísérjék el egy orosházi italozóhoz. Amikor az egyik fiatal lemaradt, a 25 éves lőkösházi férfi megfenyegette a másikat és követelte, hogy adja oda a pénzét. A 15 éves fiú megijedt és adott neki több mint tízezer forintot. Ezután a férfi elszaladt a helyszínről. A fiatalok rögtön értesítették a történtekről a rendőrséget. A megadott személyleírás alapján a rendőrök 15 perc alatt elfogták a 25 éves lőkösházi férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság rablás gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást és őrizetbe vette. A nyomozók az elvett pénzt lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.