Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Április 03. 14:46, kedd | Helyi
Forrás: Dombó Média

25 millió forint a helyi sportkluboknak

25 millió forint a helyi sportkluboknak

A város önkormányzata nevében Szabó Loránd polgármester sorra köti meg a helyi sportegyesületek vezetőivel az idei évre vonatkozó támogatási szerződést.

Nemrégiben arról döntött a képviselő-testület, hogy 2018-ra a helyi kluboknak összesen 25 millió forintot biztosít.
A Dombóvári Box Egyesület ebből a keretből 1.000.000 forintot kap. Emellett az önkormányzat magára vállalta a tréningek helyszínéül szolgáló Mándi Imre Edzőterem közüzemi és egyéb működési díjainak kifizetését.
A Dombóvári Karatesuli Egyesület, a Dombóvári Kosársuli Közhasznú Egyesület, valamint a Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesület is térítésmentesen használhatja edzéseire, versenyeire. illetve mérkőzéseire a Szuhay Sportcentrumot.
Az előbbi klubnak 1.500.000 forint, a kosarasoknak 3.500.000 forint, az utóbbi szervezetnek pedig 4.400.000 forint támogatás hagyott jóvá a képviselő-testület.
A szerződést a tavaly újjászerveződött Dombóvári Box Egyesület nevében Petrovicsné Farkas Ivett elnökségi tag, a 2017-ben nemzetközi és hazai versenyeken kiemelkedően szereplő Dombóvári Karatesuli Egyesület részéről Szabó Csaba elnök-vezetőedző, a magas színvonalú utánpótlás-nevelő munkát végző Dombóvári Kosársuli Közhasznú Egyesület képviseletében Czétány László elnök, a hosszú ideje sikert sikerre halmozó Dombóvári Vasutas Atlétikai és Szabadidő Egyesülettől Ingula Tamás elnök, valamint Fazekas Gáspár vezetőedző írta alá Szabó Loránd polgármesterrel.
A városvezető kiemelte, hogy a képviselő-testület elkötelezett híve a rendszeres testmozgásnak, az egészséges életmódnak, valamint a szabadidős-, az utánpótlás- és versenysportnak. A település önkormányzata lehetőségeihez mérten különböző természetbeni juttatásokkal és összegekkel támogatja valamennyit, utóbbiaknál a döntéskor az eredményességet is figyelembe vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!