Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2023. November 28. 14:24, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület

30 éves a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület

A Dombóvári Ózon Asztma Egyesület jubileumi emléknapján dr. Magda Tamás tüdőbelgyógyász főorvos tiszteletére emlékhely avatásra is sor került.

Ismét egy nagy múltú, dombóvári civil egyesület ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a hétvégén.

A Dombóvári Ózon Asztma Egyesület jubileumi emléknapján dr. Magda Tamás tüdőbelgyógyász főorvos tiszteletére emlékhely avatásra is sor került, ahol Bódogné Pethes Janka, az egyesület elnöke és Heisz Tiborné osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel.

Az ünnepi műsor keretein belül beszédet mondott Pintér Szilárd polgármester és Hosszú Sándor Gergely, a Civil Tanács elnöke.

A szervezők színvonalas előadásokkal emlékeztek meg az elmúlt három évtizedről, az egyesület elnöke pedig nagy szeretettel köszöntötte a jelen lévő alapító tagokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 10:56, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében – március 04–10.

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu.

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.