Városlista
2021. december 8, szerda - Mária

Hírek

2021. November 22. 08:50, hétfő | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

A CÖF-CÖKA adománya érkezett Dombóvárra

A CÖF-CÖKA adománya érkezett Dombóvárra

A jótékonysági programsorozat legfőbb célja: az egészséges táplálkozás népszerűsítése, a helyi termelők támogatása, a közösségépítés.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője Szőnyi Kingával, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökével és Heizler Norberttel, a Civil Összefogás Fórum országos koordinátorával befőzőautomatákat adott át a Dombóvári Székely Körnek, a Dombóvár 2004. Egyesületnek, az Életfa Nagycsaládos Egyesületnek, valamint a Dombóvári Szívklub Egyesületnek.

A jótékonysági programsorozat legfőbb célja: az egészséges táplálkozás népszerűsítése, a helyi termelők támogatása, a közösségépítés. A Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Alapítvány 2016-ban indította útjára a korszerű gyermekétkeztetés népszerűsítése misszióját, amelyhez a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége is csatlakozott.

Pintér Szilárd polgármester külön megköszönte, hogy a dombóvári civil szervezetekre is gondoltak, a nemes kezdeményezést, amellyel a helyi közösségeket gyarapítják. Kiemelte, a Civil Összefogás Fórum olyan küldetést vállalt és teljesít Magyarországon, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Címkék: civil szervezet

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 11:11, kedd | Helyi

Minden óvodás kapott csomagot a Mikulástól

A tavalyi évhez hasonlóan Dombóvár Város Önkormányzata 600 ajándékcsomaggal készült és juttatta el a városban található öt óvodába.

2021. December 06. 14:33, hétfő | Helyi

REMÉNY - Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapjához kötődve az egész hétvégén színes programok várták a kedves lakosságot és az érdeklődőket.

2021. December 04. 14:00, szombat | Helyi

Fekete Istvánról hallhattak az otthon lakói

A Kiss Ferenc Református Idős Otthon vendége volt Bodó Imre, a Fekete István Kulturális Egyesület elnöke, helytörténész, aki Fekete István író életéről és munkásságáról tartott előadást a lakóknak.

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.