Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Szeptember 13. 14:24, kedd | Külföld
Forrás: MTI, youtube.com

A marhák szeretik a dixielandet - videóval

A marhák szeretik a dixielandet - videóval

London, 2011. szeptember 13., kedd (MTI) - Sikerrel lépett fel a The New Hot 5 amerikai dixieland zenekar Franciaországban - marhák előtt.

A koncert Autrans-ban volt, szabadtéren: egy legelő mellett. Jegyet nem kellett venni rá a teheneknek, az amerikai banda tubása társadalmi munkában kezdett rá a When the Saints Go Marching in (A szentek bevonulása) című örökzöldre, a marhák pedig szépen odagyülekeztek a kerítéshez. A legalább húszfős hallgatóság zömét teljesen lekötötte a muzsika. Mire az öttagú zenekar egésze rázendített, a tehéncsorda már "egy emberként" hallgatta a műsort. Ugyan nem táncoltak, se nem csápoltak a marhák, de bekapcsolódtak a produkcióba kolompjaikat meg-megkondítva.

A két „együttes” közös zenéléséről megtekinthető videó is a YouTube honlapon. Sikeres a zenés filmecske, egy pár nap alatt több mint 100 ezren tekintették meg - adta hírül a brit Metro újság az aznapi tejhozamot nem említve.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).