Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Július 11. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság

A rendőrök két mountain bike tulajdonosát keresik.

A rendőrök két mountain bike tulajdonosát keresik.

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai 2014. július 10-én elfogtak egy férfit, akit több kerékpár eltulajdonításával gyanúsítanak.

A 20 éves mágocsi K. Géza 2014. júniusában Dombóvár utcáin három alkalommal tulajdonított el lezáratlanul letámasztott MTB kerékpárt. A fiatalember alkalomszerűen követte el a lopásokat, de minden esetben vonzó volt számára, hogy a kerékpárokat lezáratlanul támasztották le tulajdonosaik. A férfi az egyik biciklit egy mobiltelefonra cserélte, a másik kettőt eladta. A rendőrök két kerékpárt lefoglaltak, azok tulajdonosait keresik. K. Gézát lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a fiatalember a lopások elkövetését beismerte.

A Dombóvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható kerékpárok közül valamelyiket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 74/566-070 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Címkék: lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.