Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Szeptember 04. 11:23, hétfő | Helyi

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor szeptember 1-jén

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor szeptember 1-jén

Idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg.

Isten éltessen Tolna Vármegye!

Tolna Vármegye 1699-ben ezen a napon nyert pecséthasználati jogot. A tradíciók éltetése okán minden évben ezen alkalomból ismerik el azokat az embereket, akik munkájukkal vagy életművükkel gyarapítják Tolna Vármegyét.

Büszkén osztjuk meg az örömhírt, hogy idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg. Pintér Szilárd polgármester terjesztette fel a két, Dombóvár életében meghatározó szerepet betöltő személyt és június 28-án a közgyűlés döntött a kitüntetésükről.

Molnár István a társadalmi felelősségvállalása, a széles látókörű gondolkodása, az agrárium területén végzett példaértékű kutató-fejlesztő tevékenysége, valamint a fenntartható mezőgazdaság érdekében kifejtett, nemzetközi szinten eredményes erőfeszítései elismeréseként vehette át a Beszédes József -díjat.

Miszlai József Sipos Márton-díjban részesült Dombóvár sportéletében meghatározó szerepet betöltő munkája, a fiatalok testmozgásra való ösztönzése érdekében tanúsított példamutatása, az eredményekben és szakmai sikerekben bővelkedő, kimagasló hivatástudattal végzett nevelői és edzői tevékenységének elismeréseként.

Szívből gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 14:00, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Július 23. 11:42, kedd | Helyi

A hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Július hónap műtárgya Gulyás József (1938–2017) néhai dombóvári természetfestő 2008-ban festett alkotása lett.

2024. Július 20. 13:39, szombat | Helyi

Ön is segítheti online kérdőív kitöltésével a Dombóvári Kulturális Szolgáltató Központ munkáját

Facebook bejegyzésükben leírják, hogy a kérdőív segítségével tudják felmérni a lezajlott programok társadalmi hatásait, és hogy milyen tevékenységekkel lehetne fejleszteni a település kulturális életét.

2024. Július 19. 16:27, péntek | Helyi

Kihirdették a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítására kiírt pályázat nyerteseit

Dombóvár Város Önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága elbírálta a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítását szolgáló, vissza nem térítendő önkormányzati támogatásra benyújtott pályázatokat.