Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2023. Szeptember 04. 11:23, hétfő | Helyi

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor szeptember 1-jén

A Tolna Vármegyei Önkormányzat legkiemelkedőbb eseményére került sor szeptember 1-jén

Idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg.

Isten éltessen Tolna Vármegye!

Tolna Vármegye 1699-ben ezen a napon nyert pecséthasználati jogot. A tradíciók éltetése okán minden évben ezen alkalomból ismerik el azokat az embereket, akik munkájukkal vagy életművükkel gyarapítják Tolna Vármegyét.

Büszkén osztjuk meg az örömhírt, hogy idén két dombóvári kiválóság is díjat vehetett át az ünnepségen, melyet ezúttal Tamásiban rendeztek meg. Pintér Szilárd polgármester terjesztette fel a két, Dombóvár életében meghatározó szerepet betöltő személyt és június 28-án a közgyűlés döntött a kitüntetésükről.

Molnár István a társadalmi felelősségvállalása, a széles látókörű gondolkodása, az agrárium területén végzett példaértékű kutató-fejlesztő tevékenysége, valamint a fenntartható mezőgazdaság érdekében kifejtett, nemzetközi szinten eredményes erőfeszítései elismeréseként vehette át a Beszédes József -díjat.

Miszlai József Sipos Márton-díjban részesült Dombóvár sportéletében meghatározó szerepet betöltő munkája, a fiatalok testmozgásra való ösztönzése érdekében tanúsított példamutatása, az eredményekben és szakmai sikerekben bővelkedő, kimagasló hivatástudattal végzett nevelői és edzői tevékenységének elismeréseként.

Szívből gratulálunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 28. 09:58, szerda | Helyi

XVII. Dombóvári Mix Röplabda Kupa Dombóváron

Február 24-én 17. alkalommal rendezte meg a Dombóvári Mix Röplabda Kupát a Dombóvári Amatőr Röplabda Club Szabadidős Egyesület.

2024. Február 27. 08:23, kedd | Helyi

Bor- és pálinkaversenyt tartottak Döbröközön

Az önkormányzat az idei évben is megszervezte a gazdák bor- és pálinkaversenyét. 13 bor és 17 pálinka minta érkezett be a bírálatra.

2024. Február 26. 10:18, hétfő | Helyi

Nem volt elég széles az úttest a dombóvári kerékpárosnak

A dombóvári rendőrök a város bevezető szakaszán a 61-es főúton ellenőrizték azt a helyi kerékpárost, aki jó indulattal sem volt vezetésre képes állapotban, amikor megállították.

2024. Február 26. 08:44, hétfő | Helyi

A vetési varjú fészkek eltávolítását végzik a napokban Dombóváron

A munkálatok ideje alatt rövid ideig tartó, szakaszos útlezárások várhatóak.