Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. December 20. 22:39, szombat | Helyi
Forrás: Tóth Erzsébet

Adventi vásár Kaposszekcsőn

Adventi vásár Kaposszekcsőn

Kaposszekcső Község Német Nemzetiségi Önkormányzata december 14-én rendezte meg immár hagyományos adventi vásárát a Közösségi Ház színpadán.

Helyi alkotók, kézművesek munkáiból válogathattak a vásárolni szándékozók. Kapható volt mézeskalács házikó, karácsonyi szalmadísz, gyógyító kövek, kézi készítésű szappanok, varrott textilbabák, karácsonyi díszek, kerámiák, virágkompozíciók.

Akinek kedve volt, kézi készítésű képeslapok vagy szép asztali díszek közül is válogathatott. Az önkormányzat tagjai segítőikkel forralt borral, teával és sült almával vendégelték meg az érdeklődőket. Közben a Közösség Házban a Violinkulcs Fúvószenekar karácsonyi dallamokkal szórakoztatta a közönséget.
Igazi karácsonyi hangulatú délután volt!

Címkék: advent, kaposszekcső

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.